Seviyorum bu şehri...

9 Kasım 2009 Pazartesi


Şehir insanı, metropol adamı olmak...bla bla bla :) Çok da marifetmiş gibi.. Sadece daha fazla egsoz, daha fazla kir, daha fazla yalan, daha büyük bir oyun..Yorucu, stresli... Boğuldummu gönlüm yaylalarda, ovalarda çadır kurmak istiyor yeminle.. her ne kadar İstanbula dönüşler için güzeldir seyahatler desem de...Bu havada da gidilmez gerçi Nazan Abla'nın dediği gibi..Amaa bölee sıcak yerlere göçmek istiyorum kırlangıçlar misali :)

"Burası İstanbul" reklamı var yaa hani şimdi erkek arkadaşının jeanini giyip burası İstanbul demek ne alaka yani? =) Aynısından Hakkari Yüksekova'daki veya Artvin Hopa'daki kız da yapabilir, inan yapabilir.. Ah İstanbul gıcığım sana sanki bugün, hiç kusura bakma.

Ama.. ne bileyim.. şölee... uzunca düşününce.. yani genede... seviyorum bu şehrii...

Dün güzel bir günün ardından gecesiylede içinde binbir rengi barındıran bu şehrin "galata"sında çekindiğim bu resmi de seviyorum :) 

4 yorum:

pofiş♥ dedi ki...

seviyorum....istanbul'u daaa.....ordaki dostlarımı daaa....SEVGİLİMİ DEEEeeeeeeeee ailesinii deeeeeeeeeeeee boazınıııı daaa köprüsüüüünüü deeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....denizini deeeeeeeeeeeeeee...haydarpaşasınıı daaaaaaaaaaaaaaa vapurunu daaaaaaaaaaaaaaaaaa kuşlarını daaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....adasını daaaaa baysıkılınnı daaaa:):):):)bu kadar sözden sonra aklıma şu şarkı geldi....''imamını da kıyarım hükümetini deee sabrına başlarım sükunetinde...:):):)'''nım nırı nım nırrr...mucu mucu

cecilia dedi ki...

POFİŞTOM benimm sen gel beraber gezerizzz en güzel yerlerinii ;)
bende seni seviyorummm yavruuş :))

Dominika dedi ki...

İstanbul aşık olunacak kadar güzel bir şehir.. Ne mutlu ki buradayım.
Bir derdi var trafik, ama o kadar kusur kadı kızında da olur :))

cornellius dedi ki...

Burası İstanbul:)İnan bunu dileyen herkes söyleyebilir.. İstanbul tüm Türkiye'nin bir özetidir ve içinde inanılmaz bir kültür barındırır.. Mavi Jeans de uluslararası marka olma yolunda önümüzdeki yıl kültür başkenti olacak olan İstanbul u seçmiş.. Bence başarılı..

Yorum Gönder

İÇİNDE KALMASIN...

Related Posts with Thumbnails