Nerde eski Arifeler=? :)

26 Kasım 2009 Perşembe



Ezelden beri vampir filmlerini sevmişimdir :) Angel ve buffydenmi demeliyim ya da tom crouseun oynadığı vampir güncesini nasıl unuturm :)Bugün yarım günlük tatilden istifade sinema yaptık .Yeni ay -Newmoon'a gittik. İlk serisini izlememiştim bide ben. Devamının çekileceğini düşündüğüm için zaten filmin anlamsız sonunu da görmezden gelip vampir-insan aşkının hissettirmiş olduğu tuhaf hoşluktan ötürü ve de o kurtların saldırışının beni korkutacak kadar gerçekçi efektleri sayesinde tam puan veriyorum filme ;)Yaş ortalaması da 16-17ydi. Neden ki acep? :)










Ve yarın Kurban Bayramı. Yarın için en birinci planım öğleye kadar uyumak. Çünkü iki haftanın yorgunluğu ve uykusuzluğu var üzerimde. Sonra bayram moduna gireceğim. Şeker, çikolata, kolonya filan feşmekan..



Efenim herkese sevdikleriyle birlikte, mutlu, huzurlu güpgüzel bir bayram diliyorum...Hayvancıkların kesilmesine gönlüm razı olmicak ama beni dinleyen mi var :( Hem sanki vejertayanım ben, yediklerimi de kesmişlerdi (!) dimi ama duygulandım işte :(:




8 yorum:

Bucanni dedi ki...

iyi bayramlar canım

Adsız dedi ki...

iyi bayramlar canım

BirSen dedi ki...

Mutlu bayramlar Ceciliacim! ;)

cecilia dedi ki...

çok saolunn kızlar sizlere de iyi bayramlar cnlrmm :)

Syhn dedi ki...

ay daha nasıl bir arife olsun :))
bayramını kutlarım, sevgiler ;)

pötüş dedi ki...

iyi bayramlar fıstık:)

İğne İle İplik dedi ki...

İçinde uyku olan her programı destekliyorum:)) Bayramın Kutlu olsun:)

Beliz'imin Günlüğü dedi ki...

bayramını kutlarım canım

Yorum Gönder

İÇİNDE KALMASIN...

Related Posts with Thumbnails