HİSLER HAYATA DAİR VE ÖYLESİ FİKİRLER...

23 Kasım 2009 Pazartesi

Hiç dinlenmeden bir haftaya daha girdik. Haftasonu da fuar olduğu için tatil filan yapamadık. Nihayetinde sorunsuz geçti tüm toplantılar, törenler ama kötü bişey illaki olacaktı ve oldu.


Kongremizi yaptık, akşam yemeğimizi yedik, odama girdim duşumu alıp çıktım ki o kötü haberi aldım, bütün moral gitti, üzüldüm ağladım, yorgundum ama uyuyamadım, sabahı zor ettim. Cenaze için sabah erkenden döndüm eve, Ankara'dan, Londra'dan haberi duyan teyzelerim geldi. Ve her gelenle gözyaşı, ağlamalar büyüyordu, ağlamamak işten değildi sonuçta yitip giden bir insan vardı. Her gün biçok kişinin başına geliyor bu oysa ölüm hayata yabancı değil, amma velakin yolda bir cenaze arabası gördüğümüzde başımızı çevirip kendi hayatımıza bakıyoruz. Nitekim bizim başımıza geldiği zaman anlıyoruz durumun ciddiyetini. Allah herkese ve sevdiklerine uzun ömürler versin. Zor bir insan kaybetmek, çok zor.



Bu düşünce duygularla bitiverdi gün anlamadım bile. Ertesi gün çok önemli bir gündü. Ve kafamın dağılması gerekiyordu, tekrar çalışmaya başladım. Bu hafta boyunca sevindiğim şeylere gelirsem BJK'Min FeBeyi yenmesi beni sevindirdi az da olsa. Ve sevdiklerimin yanımda olduğunu bilmek mutlu etti bir kez daha..

Nefes aldığıma şükrettim ve en yakınlarımın da.Yaşamak güzel şey zaman zaman bıktığımızı söylesek de güzel. Ve bunun kıymetini bilelim derim ben, mecburiyetten değil zevk alarak yaşayalım hani.

Çünkü yarınımızın garantisi yok, o bıktığımız hayat her an bitebilir hiç farkına varmadan..

Ölüyorum tanrım

Bu da oldu işte

Her ölüm erken ölümdür

Biliyorum tanrım.

Ama, ayrıca, aldığın şu hayat

Fena değildir..

Üstü kalsın...



Cemal Süreyya..



Güzel şiir değil mi.. bence güzel.. :(:

3 yorum:

zeynepin sesi dedi ki...

canım başınız sağolsun..gerçekten insan iki saat sonrasını bilemio..bizim okulda da bu sabah bi öğrt. arkadaşın annesi vefat etti,aniden..yaşanılan her anın tadını çıkar çok söylense de,çok klişe de olsa çok doğru..

Adsız dedi ki...

başın sağ olsun cnm, çok üzüldüm :( Allah rahmet eylesin..

cecilia dedi ki...

Çok sağolun gerçekten iyi dilekler beni mutlu ediyor..

Yorum Gönder

İÇİNDE KALMASIN...

Related Posts with Thumbnails