Pers Prensi Zamanın Kumları..

24 Mayıs 2010 Pazartesi

Zamanı geri alabilseydiniz hangi ana dönmek isterdiniz ve neden?
İşte bu soruyu sordurtan Haftasonu izlediğimiz Pers Prensi Zamanın Kumları filmi...Fragmanlarını daha önce izlemiş, aksiyonlardan baya bi etkilenmiştim. Filmse gerçekten hakkını vermiş.

Aksiyon filmlerini pek tercih etmememe rağmen sevdim, müthiş sürükleyici, macera ve fantastik film severlerin bayılacağı türden. Zaten öncesinde oyunu mevcutmuş, oynayanlar için dört gözle beklenen bir filmmiş. Hiç oynamadım bilmiyorum ama filmi beğendim. Zamanın geriye alımı mevsuzu filmde mantıklı bir şekilde işlenmiş. Keşke gerçekten öyle olabilseydi dimi :) Ses ve görüntü efektleri muhteşem. Zaten ezeli beridir savaş filmlerinde filan at nalı şakırtılarına bitmişimdir. Yakın çekerler bir de sanki at hızla senin üstüne geliyo gibi :) Battal Gazi filmlerini anımsatan sahneler de mevcut tabi. Gitgide Türk filmlerini mi copy ediyorlar nedir, tabi bikaç level üstünü çekerek. Gerçek katilin kim olduğunun ortaya çıkması şaşırtısı da var polisiye gerilim tadında. İsimler yabancı gelmiyor bide; Nizam Amca, Destan. Prenses Tamina güzel otantik hatun. Etkilenmicek gibi değil nitekim. Oyunculuk performansları da profosyonel..
Yanisi sizin de seveceğinizi umuyor, filmi tavsiye ediyorum canlar ;)

5 yorum:

cicibebe dedi ki...

ben bu tarz filmleri sevmem aslında.. ama lise dönemimde siemensin ufacık, c55'i çıkmıştı.. sıra arkadaşımın vardı ve bütün sıkıldıgımız dersleri telefonda prince of persia oynayarak gecirirdik :)) onun hatırına izlemeyi düşünüyorum :))

Mystery dedi ki...

ben sevmem böle filmleri hiç ama sevgilim gidelim diyo artık napiim gidicez mecbur :)) iyi en azından güzelmiş :)

Adsız dedi ki...

Harika evet bende beğendim fragmanını falan, bu hafta sinemaya gitmek istiyorum ilklerden biri bu film:D

♥мұ»p»r«i»n«č»є«ss dedi ki...

bayılırım ölürüm bu tarz filmlere Yüzüklerin efendisi/ Gladyatör/ Harry potter fantastık savaş dolu filmelere ba-yı-lı-yo-rum..gidicem..

cecilia dedi ki...

cicibebe; bende sevdim tatlımcım seveceğine eminim.

Mystery; Cnm gidin bak seveceksin sende ;)

Nah a Perfect Day; Tatlım beğeneceğini umuyorum :)

M¥PriNcessS; dimiii güzel çekilen, hakkı verilen aksiyon filmlerine gidilir yanii, görüşlerini bekliyorum ozamn :)

Yorum Gönder

İÇİNDE KALMASIN...

Related Posts with Thumbnails