Bihter Bihter Olalı Böyle Zulüm Görmedi :)

22 Ocak 2010 Cuma


Dün Akşam ilk defa Bihter'e acıdım, üzüldüm, içim parçalandı. Gözleri doldu ya içim gitti, ne yalan söylim etkilendim, napıyorum dedim kendime neredeyse ağlican, masum mu o şimdi ağladı diye? Hayır ama dedim "olay tam da bu heralde". Yapılan onca ahlaksızlık, yalan, yanlış, aldatmaca, ihanet, entrika vs.. İnsan en büyük acıyı kendine veriyor sonunda.
Bi insan için en kötüsü ve Bihter için en iyi ceza; heralde sevdiği, aşık olduğu, inandığı, güvendiği, uğruna günah işlediği, yanlışa çıkmaza sürüklendiği insanın bir başkasıyla birlikteliğine tanık olmak, içinde olmak isteyip de olamadığı o mutlu rolü 3. kişi olarak izlemek, izlemek zorunda bırakılmak...
Bunca zaman kızıp, alaya aldığım bir dizi adının hakkını verdi bana göre. Dün akşamki bölümüyle "Aşk-ı Memnu" oldu işte. Mevzu ahlaksız sevişmeler değilmiş, mevzu "keşke demenin ne demek olduğunu"n anlandığı o anlarmış..

askı memnu jenerik

Bu arada dizinin jenerik müziğinin yavaştan hızlanıp gerilimi arttırması hoşuma gidiyor..dırıttı dıt dıt dırıttı dıt dıt.. :)

19 yorum:

pofiş♥ dedi ki...

guzum sen ne diosun yaa...


benim gözlerm dolmadı ben ağladım resmen...

çok üzüldüm yaaa

tamam yanlışlarla dolu ortalık ama...


vallaaa çok üzüldüm ceciii:(

dizi betcede ama gerçek hayatta da çok fazla oluyor böyle şeylerr...

Sevtap dedi ki...

Beter olsun inşallah behlülde oda gıcıklar işte ama dizi şimdi güzelleşmeye başladı dediğin gibi canım KEŞKE...

cecilia dedi ki...

evet pofişimm ya çok duygusallaştı bi anda dimi şimdi bu nihale aşık numaraları çekiyo yani bihtere de sana aşığım, senden asla vazgeçmem naraları atmıştı bihter dil hepimiz inandık, sonuçta behlülü bihtere bihtere behlülü yakıştırıyoruz ama yasak ilişki olduğu için olmaz asla diyoruz, bihter adnanla mutlu olamicak, behlül de nihalle :(

LittleDumBlonde dedi ki...

Yani nisanlandilar ne degisecek ki? Zaten biri evli biri nisanli iken onca insanin oldugu evde goz gore gore ask yasama cesaretini gosteren iki kisi Nihalle nisanlaninca nasil duracaklar? onlari ne engelleyecek? Bihter niye uzuldu ki iste esitlenecekler ikisi de evli, baba kizla :)

cecilia dedi ki...

karabıdıkım PGAAOAcım haklısınız valla ne diyim herşey müstehak ama işte burda aldatılan bihter gibi oldu, behlül bitti dedi yasak ilşikide olsa bitince terkedilince insana koyuyomuş, bihter yaptığının yanlış olduğunu o an anladı, hem pişmanlık var, hemde bitmek bilmeyen bi aşk.

zeynepin sesi dedi ki...

çok uyuz oluorum ben bihtere de,behlüle de..adnana yazık ya,olan matmazelle nihale oldu :)

nily21 dedi ki...

sevmiyorum ben Bihter'i..fazla hırs insanı böyle yapar işte ..

Atolyekedi dedi ki...

Dizide ortalık iyice kızıştı. hadi bakalım devamını merak içinde bekliyorum.

cecilia dedi ki...

Zeynepcim ve nilgüncüm ah ahh kimse sevmiyo bihteri ben ama acıyorummm saf saf .. :)
Atölye Kedicim evet kızıştı ortalık bakalım sonunu nasıl bağlicaklar.

FashionDesignbyCnS {Cns'design by Cansu} dedi ki...

ben izlemiyorum bile artık ya onun yerine tnt'de yabancı film oluyo onu izliyorum sıktı beni çok dizi sadece bakışmadan ibaret:)

Fatih dedi ki...

2-3 bölüm harici bu abuk subuk ve hiç bir şekilde bizim ahlaki değerlerimize uymayan diziyi izlemedim ama sormak istiyorum; Peki behlül niye ceza çekmiyor ? Oh ne güzel valla, bir gün kumralla bir gün sarışınla adam kafasına göre takılıyor. Birde bihtere acı çektiriyor yani? :) Bunca yaşanan ahlaksızlıktan sonra eğer halka bir mesaj verilmeye çalışıyorsa ben buna çok gülerim :)

zillosh dedi ki...

çok alakasız bir yorum olacak ama las vegas paketi için adresini alabilir miyim? =) e.sezenturker@gmail.com mailim =)

Ceyda Türkgeldi dedi ki...

ya sorma canım ya ben seviyom hertürlü manyaklığına rağmen bu bihter cadısını.üzüldüm valla bende.

Adsız dedi ki...

Evet kesinlikle ben de katılıyorum demişsin ya saf saf acıdım diye aynen bende.ya sinir oluyordum hareketlerine ama keşke demenin ne demek olduğunu anladım içim acıyo değince bende ağladım resmen üzüldüm. Nihal' e çok sinir oluyorum ya:))

Stil Direktoru dedi ki...

Süper özetlemişsin nutkum tutuldu benim de Ajda'nın şarkı süper denk geldi ama yüzü gülen gözleri dolan Bihter ama her şeye rağmen B&B 2de yüzleri gülüyordu tekrar bir araya geldikleri için bu arada Bihter intahar edecek sıkacak kurşunu kafasına Nihal'de durumu öğrenip verem olacak :) ne hainim değil mi :)

Beliz'imin Günlüğü dedi ki...

üzüldüm bende resmen ayyy seviyorlar tühhhh keşke böyle olmasaydı dedik ailece

Dominika dedi ki...

o sahnede ben de çok üzüldüm yaa..gıcık olurdum oysa ki bihter ve behlül'e :)

ŞIKELLA dedi ki...

hahaha edi ne güzel demişş :)

cecilia dedi ki...

ohh yalnız değilmişim sevindim kızlar hepimiz bihtere acıyoruz yaşasın :)

Yorum Gönder

İÇİNDE KALMASIN...

Related Posts with Thumbnails