Şeker diye yutarım seni :)

20 Ocak 2010 Çarşamba



Bugün telefonumu babamın arabasında unutmuşum. Babam işe kadar bıraktı beni.
İşe geldikten bikaç dakika sonra telefonumun olmadığını farkettim. Çantamda yok, montumun cebinde yok. Genelde sağda solda, mutfakta, tuvalette unuturum ben cebimi, yanımdan ayırmayayım diye kendimle götürürüm sonra biyerde kalır filan, ara ki bulasın.

Aradım taradım yok, evi arayıp anneme sordum orda da yokmuş ki bende yanıma aldığımı çok iyi hatırlıyorum.
Ben ümidi kesmiş yeni bir cep telefonu araştırıyordum internette ki hem görsel hemde işlevsel olarak zevkime uygun bu cici şeyi beğendim.
Sonra annemler arayıp arabada düşürdüğümü şuan emin ellerde olduğunu söylediler :) Rahatladım çünkü hattım çok önemliydi, telefonumun özellikleri de çok iyidi ve yurtdışından hediye gelmişti.
Ama doğrusu bu telefonda da gözüm kaldı. Kapaklı ve canlı renklerde olması beni özellikle cezbetti. Sony Ericson Z750i markası.
Ve isteyene moru da var ;

Ama malesef bu ürün Türkiye'de yokmuş..:( Gören, duyan, bilen varsa haber eylesin lütfen..

10 yorum:

Alessia Wenders dedi ki...

waaoooowwww cok etkileyiciiiiiiii

Berrin Haberveren dedi ki...

Canım bu telefon yeni bir model değil. Benim eski telefonum bunun siyahı:) Morunu bilmem ama mavisiyle pembesi ben satın alırken vardı. Rahat üç yılı vardır bence... Gizli ekran olayı süper telefon çalana ya da sen açana kadar ön tarafta hiçbirşey görünmüyo :)Çok da iyi bir model şarj etmeyi unutuyordum :)
Bu modelden sonra T707 diye bir model çıkarmışlardı ama benim telefonum hatlarının zarafeti açısından kesinlikle daha güzel :)

FashionDesignbyCnS {Cns'design by Cansu} dedi ki...

moru dahada bi güzelmiş:)

cecilia dedi ki...

evet kttycim yeni değilmiş sanırım da artık bulunmuyor heralde eski dedin de neden değiştirdin, 3G gibi biçok özellik var, çok da şık duruyor, fiyatı ne kadardı?

cecilia dedi ki...

cansucum evet moru da güzel renkleri çok canlı parlak duruyo :)

Laura dedi ki...

bende telefon alıcağım zaman bunu düşünüyordum ama telefoncularda satışı yok sanırım internetten siparişi devam ediyor araştırınca bulunabilir.
moru gerçekten çok güzel :)

Dominika dedi ki...

renk tamamdır :)

cecilia dedi ki...

Böğürtlenli pasta evet cnm araştırdım ama yurtdışından sipariş etmek de biraz riskli sanıırm.

Dominikacım evet renk pek bi cici :)

AiShA dedi ki...

Ceciliacım artık bu model üretilmiyo:(Bende çok araştırdım bu modeliN pembesini özellikle.2 sene önce olmasına rağmen o zaman üretimden kaldırıldı demişlerdi.

cecilia dedi ki...

Aishacım ya bütün hayalerim suya düştü yani ama neden kaldıriolarki böle güzel bişi, salak ssulak telefonlar üretceklerini bunu üretseler ya püff :(

Yorum Gönder

İÇİNDE KALMASIN...

Related Posts with Thumbnails