CNBC-E'DE PASSIONS'I HATIRLAYAN...?

27 Ocak 2010 Çarşamba










Cnbc-e'ye yeni yeni müptela olmaya başladığım dönemler. Sene 2001. 9 yıl öncesi. Lisedeyim ve okuldan gelir gelmez heyecanla açıp izlemeye koyulduğum bu pembe diziyi benden başka hatırlayan var mı merak ediyorum. Olayları kahramanları hayal mayal hatırlasam da konusuyla, oyuncularıyla, müziğiyle aklımda yıllarca yer edinen, unutamadığım bir dizi oldu Passions.

Harmony denilen bir kasabanın aşık, birbirinden güzel ve yakışıklı sakinlerinin olduğu gibi büyülerin, cadıların, şeytani ruhların, sırların da eksik olmadığı enteresan bir o kadar merak uyandırıcı, sürükleyici bir diziydi. Gerçi bir günü bir haftalık bölüme yayacak kadar çok yavaş ilerliyordu.
Ağlak ama güzel Teresa'nın yakışıklı Ethan'a olan müthiş aşkı izlenmeye değerdi doğrusu. Sonra cüce Timmy ve onun annesi mi hocası mı belirsiz cadı Tabitha. Bunlar o kadar sevimli ve şirin görünmelerine rağmen kötü taraftaydılar.Sarışın Sheridan ve yakışıklı polis Luis'in aşkı da dizideki favori aşklar arasındaydı.
Araştırdığım kadarıyla dizi yıllarca sürmüş, fakat cnbc-e'de bi anda yayından kalkmıştı. O zamandan beri merak eder dururum Teresa ile Ethan kavuştumu, bütün sırlar açığa çıktı mı, cadıyla cüceye ne oldu diye?
Dizinin intro müziği de çok güzel ve etkileyiciydi. "Jane French- breathe" olarak dinleyebilirsiniz;











14 yorum:

zeynepin sesi dedi ki...

cecicim benim yabancı dilim yok..alttaki yazıları okuyana kadar görüntü kayıp gidio :) o yüzden hiç izlemem ben cnbc-e yi :)

cecilia dedi ki...

zeynepcim haklısın bazen sinir bozucu olabilio ama bazende çok yararlı öğrenmeyi kolaylaştırıyor ordaki dizileri izlemek, bu arada benden başka hatırlayan yok sanırım :(

Syhn dedi ki...

ayy aynı ben..
en liseden sonra keşfettim ama..kanal e idi o zmn hatırlarsın.. bu diziden de nefret ederdim :))))))) o cüce yani küçük insan beni gıcık ederdi ama o dönem o kdr çok izleyen vardı ki hayret ederdim..

kesin hatırlarsın, bi kadın vardı hamile bebeğine baba arıyordu garip bi sitcomdu o gelir ara ara aklıma:D

cecilia dedi ki...

seyhancım hatırladığına sevindim cnbc-e de bi iki sezoun yayınladılar sanırım baya uzun sürmüş alt yazılıydı cüce kötü karakterdeydi ama şirin şirin konuşiodu sevimliydi ya :)

bu arada o söylediğin sitcomu hatırlayamadım :( biraz daha ayrıntı filan olsa belki hatırlarımd a şimdi aklıma gelmedi.

cecilia dedi ki...

seyhancım hatırladığına sevindim cnbc-e de bi iki sezoun yayınladılar sanırım baya uzun sürmüş alt yazılıydı cüce kötü karakterdeydi ama şirin şirin konuşiodu sevimliydi ya :)

bu arada o söylediğin sitcomu hatırlayamadım :( biraz daha ayrıntı filan olsa belki hatırlarımd a şimdi aklıma gelmedi.

Joey Potter dedi ki...

Bende hatılıyorum. Louis ve Sheridan aşkının yılmaz destekçisydim. Dizi uzun yıllar sürdü. Saçma sapan bir sürü olay oldu. Louis ve Sheridan fanların o kadar istemesine rağmen bir araya gelmedi.

Seyhan 'oo my baby' miydi dizinin adı? Kadın suni döllenme ile hamile kalıyor falan. Sperm bankasından yani :))Sarışın bir eleman vardı, taştı.

cecilia dedi ki...

Joey Potter evet cnmm buu :)dizi baya uzun sürmüş ama ben ilk bölümlerini hatırlıyorum şeytan olacaktı bir kız chartymiydi neydii cehenemme gittimi gitmedimi belirsizz :)

Joey Potter dedi ki...

Yok Charity iyi olandı. Salak-saf bir iyiliği vardı kızın. Bu cüce ile Tabitada kıza yapmadık kötülük bırakmıyorlardı da hep ters tepiyordu. Ay lafa aramızda salak bir dizi idi. Ne kadar da uzun sürmüş halbuki.

Stil Direktoru dedi ki...

aa evet ya nereden geldi aklına

ZET Fashion dedi ki...

Yaa inanmıyorumm :) Ben ortaokuldaydım, inanılmazz severdim bu diziyi, aynen eve gelir gelmez izlerdim! Bittiğinde çok üzülmüştüm... Keşke tekrarlarını verseler çünkü hiç hatırlamıyorum.

Atolyekedi dedi ki...

Tatlım bende hatırladım ama sürekli izlememişim demekki.... çok net değilim(konusu kişileri hakkında)

DenDen dedi ki...

Bende sürekli izlemiştim o diziyi, birden kayboldular, ikiz kadınlar vardı, yanyana dururlardı birbilerini görmezlerdi. At gözlüğü takmış gibi.

caramel macchiato dedi ki...

ahahahahahaha nerden hatirlattin ya =) ben de kaçirmazdim!

tarih84 dedi ki...

ahaaaaa :)) unutmuşum ben bu diziyi evet evet bizde ailecek izlerdik çok gülerdim her hafta şu kadın ve çocuk görünümlü kişi bişiler yaparlardı şimdi bakıyorum da kimler kimler oynamış vayy be:)

Yorum Gönder

İÇİNDE KALMASIN...

Related Posts with Thumbnails