Ceci Hakkında 7 Şey mi? Bu kadarla özetlenemem dostumm..:)

21 Ocak 2010 Perşembe




Duyguşum, kuzucanımm, şekercanım beni mimlemiş, çok da iyi etmiş sevdim bu mimi :)

Efendim BENDENİZ;

1. Uykuya bayılırım, ölürümm, sabahları o sıcacık yataktan uyanmak zulümdür benim için. Güzelliğimi de buna borçluyum dermişim :P

2. Ben küçükkene sarımtraktımm biliomusunuzz, sonradan kararmışımm, nasıl olmuşsa :) Ve küçükken hiç kendimi beğenmezdim, çirkin bulurdum, kaşım niye kara, gözüm niye böyle, saçlarım niye sarı değil, sonunda büyüdüm serpildim güzel bulduğum herkesden güzel oldum..ıhhhm mütevazi ol ceci !:P :)

3. Çocukları severim, onlar da beni. Ben bi çocuğu sevmesem de o sever beni, git derim kızarım kovarım gitmez filan :)..O yüzden bir bebeğe sahip olmak, anne olmak en çok istediğim şey.

4. Salata, meze, aparatif türü yiyeceklere bayılırım benim için ana yemekten ötedir ara sıcak- soğuk :) Ketçapı sevmem mayoneze aşığım ve mayonezli olan her salatayı, herşeyi afiyetle mideme indiririm :)

5. Yazın kendimi daha güzel, daha mutlu hissederim, kışla aram mütemadiyen açıktır. Şuan mesela kat kat giyinmiş, kazak, eşofman, altında külotlu çorap, pofuduk terlikler filan selamlıyorum sizi, allahım allahımm faciaa :)

6. Gece nasılmı uykuya dalıyorumm; Şöyle kii; kafamda senaryolar, masallar, diziler uydurup, başrolü kendime veriyorum, hem yönetip hem oynuyorum..:) Oyunculuk hevesim de ben kendimi bildim bilesi var, belirtmeden geçmeyeyim..:)

7. Ellerim buz gibidir benim bütün kış, evde eldivenle dolaştığım bile olmuştur, hiç ısınmazlar, bende sevdiklerimi kalorifer peteği olarak kullanır yüzüne, ellerine, annemin beline, sırtına filan verip ısıtmaya çalışırım ellerimi, ya bu millet hep sıcak bi ben soğukkk hayrett yanii sinirr bi durum :)

Bunlar da bonuslar :) :

8* Beklemeyi sevmem, otobüs beklemek ızdırap verir, bekleyeceğime bir iki durak yürür ordan binerim ama sap gibi durup beklemem, ömrümün 10 dakkası boş boş gidiyor, nasıl beklerim ben :)

9* Birine sinirlensem de kısa bi süre sonra geçer, asla kin gütmem, güdemem. Bazen söylediğim sözlerden pişmanlık dahi duyarım o an ne kadar eminsem.

10* Çok duygusalımdır, bi selpakcı çocuk bile halden hale sokar beni, ama başkalarının yanında kolay ağlayamam, enerjimi yüksek tutarım ki onları da moddan düşürmeyim, insanlara neşe kaynağı olmak hoşuma gider.

11* Sabırsızım bu burcumdan ileri gelir, tipik bir yayımdır, hesap vermek de zordur benim için, özgürlüğüme düşkünümdür, ama sınırlarımı bilirim.

12* En sevdiğim arkadaşımda bile kalsam bi tuhaflaşırım, evimi özlerim, bi çantaya, bavula sığdıramam ben kendimi, odamı yatağımı eşyalarımı ararım..

Aslında daha yazarım da yeter bu kadar kural ihlali.

Bu mimi ;
My make up story
bir güzel çift
Cosmopisi
azzzra
Atölye Kedi
Karabıdıkım'a paslıyorum ben de...;)


13 yorum:

Siyah Kedi dedi ki...

6 ve 7. maddeler tam beni anlatıyor Ceci abla :P
Benim de ellerim hep soğuktur, en büyük problemim bilgisayar oynarken eldiven takamamaktı, parmak kısımları büyük gelirdi, şimdi parmaksız eldiven kullanıyorum :))

Duygu dedi ki...

şekerim benim nasılda güzel anlatmış kendini:)bende biryere gittiğimde hep evimi arıyorum,bak şimdi pazartesi kankama kalmaya gidicem yine uyuyamıcam o aklıma geldi.Yatağımı yastığımı bide kalorifer peteğimi(aşkım olur kendisi:)) arıcam hep ,aklıma geldi şimdi hihihihi:))öptüm kuşummmm:)

cecilia dedi ki...

Siyah kedicimm, guducanımm ay sen de benim gibi üşüomu elcağızlarınn, kıyamam cnmm kansızlık var bizde sanırsam ondann :(

Duyguşumm yavruşumm ahh ahh özlersin artık o da dayancak hasretine birazcık ama zorr gerçekten bigün de olsa insan bi tuhaf oluyoo,bol eğlenceli, neşeli geçsin öptüm bebişim :)

Asli :) dedi ki...

aldım canım mimi :) yapıyorum şimdi :)

Atolyekedi dedi ki...

canım çok teşekkür ederim.şimdi gidiyorum Elimden geldiğince cevaplamaya çalışacağım

FashionDesignbyCnS {Cns'design by Cansu} dedi ki...

kuzuuuummmm mimini yaptım:) teşkür ederim:))

Ceyda Türkgeldi dedi ki...

ayyy okudum çok beğendim cevapları.sen ne şekermişsin yahu.ben seni daha önce nasıl keşfedememişim.tuh bana.

Atolyekedi dedi ki...

Canım seni bilmem ama ben fark etmemiştim. bu mim 7 ilginç özellikle ilgiliymiş. Oysa ben aklıma gelen ilk şeyleri yazmıştım.

Atolyekedi dedi ki...

Neyse tatlım ya panik yaptım bir an ama gereksizmiş paniğim.çünkü herkez anladığı şekilde cevaplamış. sorun yok yani

cecilia dedi ki...

Ceydacım ya o senin şekerliğin, beğenmene sevindim, hep görmek isterim seni bloğumda, e o zaman hoşgeldinn sefa getirdin :)

Atölye kedicim canın nası istiosa öle cevapla cnm bende içimden geldiği gibi yazdım kendim hakkımda şeyler, ilginçmi bilmiorum ama bana has dediklerim bunlar..:)

Atolyekedi dedi ki...

Canım benim, seninle yeni tanıştığımız için senin söylediğin yazdığın herşey seni tanımam açısından ilginçtir bence...

ŞIKELLA dedi ki...

bende dahada tanımış oldum seni tatlım

cecilia dedi ki...

kendimi naçizane tanıttım ama daha düşünüp yazmam lazım bide kötü huylarımı bulim die uraşiorum ama yok aklıma gelmio niden acaba :P

Yorum Gönder

İÇİNDE KALMASIN...

Related Posts with Thumbnails