Bizim çılgın kızlar ev kadını olursaa.. :)

16 Ocak 2010 Cumartesi
Bugün yeni evli arkdaşımızın evine gittik okuldan kızlarla.Bu bir ritüel halini aldı. Her ay evli bir arkadaşımızın evine konuğuz, test edip onaylıyoruz, olmuş mu olmamış mı? Çünkü en son bizim bıraktığımız kızlar çılgın, cazgır, teenage kızlardı, baktık evlilik insanı nasıl değiştiriyor diye :) Hoş bizimki pek değişmemiş hala aynı delilikte :)


Yeni evli sayılır yani bildiğiniz cicim ayında hatun. Tam Bihter modunda, Behlüllü kısmını saymazsak :) İşi de bırakmış, evinin patroniçesi. Yüzmeye filan başlayacakmış. Eşi hiçbişeye karışmayan daha doğrusu onun bu dominantlığından ötürü karışAmayan biriymiş. Evin içinde topuklu ayakkabı, kolsuz elbiselerle, havalı saçlarla karşıladı bizi.


Ve eve gelirsek benim istediğime yakın bir ev modeli söz konusu. Zevkime uygun bütün mobilyalar, oturma grubu ikeanın beyaz şirin mobilyalarından, öle ağır hantal değil, odalar küçük zaten. Sığabildiği kadar sığdırmış. Objeler birbiriyle uyumlu. Her odanın duvarları farklı renkte ve duvar stickerleri unutulmamış. Oturma odası kırmızıydı, düşünebiliyormusunuz? :) Ayy benimki de öle olcakk işte! Mutfağı küçük, yatak odası pek gözlemleyemedim ama düzenli hoş. Bir odası daha var free takılmalık. Öle kutu gibi hoş, masraftan kaçınılmamış bir ev olmuş. Güle güle otursun.


Yemek masası yemekteyizin mimlenmiş masalarından farksızdı, inciler pullar serpilmiş her yana, nefis şeyler hazırlamış bizim için, görsel olarak da doyuyosunuz hani tabakların bardakların hoşluğundan. Ellerine sağlık, yemek işinde olmuş. Bide tarif vermiyorum ben demez mi :) iyice havaya girmiş, tarif niye verilmezki, senin yaptığından başkası yapmasın diye mi, hay allah sanki yarışmadayız da rakip oluyoruz :)
Bi arkadaşımız çocuğuyla gelmişti. Uzun zaman oldu görmeyeli, evlenmiş iki yaşında bir oğlu var şimdi, ağırlık çökmüş, ee ne de olsa o bir anne. Ama çocuk çok ağladı ya annesi peşi sıra bi hal oldu, ne yemek yiyebildi doğru dürüst ne sohbet edebildi. Sonra uyuttu da rahatladı.


Güzel bi gündü nihayetinde. Eski dostlarla olmak, hayatlarını paylaşıp gözlem yapmak, evliliği keşfetmek, hayallendirmek güzeldi...
Bakalım bir sonraki durağımız neresi olacak? :)

6 yorum:

Leah dedi ki...

Ne hediye aldığını yazmamışsın ceci merak ettim çok ya :D

cecilia dedi ki...

ay haklısın cnm ama doru dürüst resim çekemediğimizden o kısmı unutmuşum, yeşil cam geniş kase, şekerlik ve yağdanlık alıp takım haline getirdim :) mutfak hediyesi oldu yeşil bişisi yokmuş beğendi:)

duygu dedi ki...

aah gençlik dedirtti bana bu yazı... evli&çocuklu bir kadın olarak içim kıpırdadı bunları okurken.. ayyy makarada yapmışsınızdır siz şimdi. eski günleri anıp böyle göbekten göbekten rakrak diye gülmüşsünüzdür...

kıskandım ne yalan diyeyim. neyseki haftaya lise arkadaşlarımla buluşup çatlamaktan kurtulucam :)

sevgiyle ve hep böyle neşeli kal...

Doğa dedi ki...

ne kadar güzel ya.. Acaba bundan 5-6 yıl sonra benimde evlenen arkadaşlarım olacak mı ? çok merak ediyorummm :)

cecilia dedi ki...

duygucum aynen öle eski günleri yad ettik çok zevkliydi :) saol güzel dileklerin için, keyifli bir gün sizi bekliyor desenize :)

Mooncum gelir cnm o günler de gelir zaman çabuk geçiyor, herşey değişiyor, önemli olan dostluğun baki kalması:)

LittleDumBlonde dedi ki...

evlenen arkadaş sayısı en fazla bendedir heralde. Sadece 2009'da 14 kişi :) ev ziyaretleri de çok zewkli oluyor, ben de seviorum arkadaşlarım gelsin onlar ev hanımlığı yapayım. Çok eğlenceli bi gece olmuş belli.

Yorum Gönder

İÇİNDE KALMASIN...

Related Posts with Thumbnails