35 yaş üzeri evlenmemiş bayan modeli ve bunların çevreye verdiği zarar...

11 Aralık 2009 Cuma



Daha güzel ve kibar bir başlık bulamazdım inanın.
İnanılmaz sinirliyim.
Takdir edersiniz ki "bu psikoloji" pek çok uzman tarafından da test edilip onaylanmış bir hadisedir. Yani ben öyle olduğunu sanıyorum.
Özel hayatları iyi gitmeyen kadınlar, yalnız kadınlar, belli bir yaşı aşmış evlenmemiş kadınlar hepsi mi sorunlu olur hepsi mi sorun çıkartır? İşte, sokakta, her yerde...?

Öyle valla inanın öyle...Bunların çalışan versiyonları daha kötü; hem evlenmemiş (ama evlenmek isteyip de evlenememiş) hem de kendini işine adamış (sözde). Felakett, rezalet, kaos resmen ya, diğer çalışanların vay haline diyorum!

Çünkü bir adet de bizim işyerinde mevcut bu numunelerden. 40'a merdiven dayamış aksi, ikiyüzlü, hayattan bi beklentisi kalmamış gibi insanlara saldıran, sinir hastası, iyi niyet nedir bilmeyen, saçmasapan biri işte.Bu bir tercih değil altını çizeyim; sendromu kendine karakter eylemiş cadı resmen.

Ve ben bunun nedenini evlenmemiş, anne olmamış, sevgi nedir tatmamış olmasına bağlıyorum. O kadar gördüm ki böyle kişileri umarım tıbben tedavisi vardır diye umuyorum, ama eğer hala şansı varsa bir koca diliyorum. Esra Erolla izdivaca bile katılabilir ya da ben mi bulsam bir tane bilemiyorum.
Ve böyle insanlar yüzünden işimden soğumak istemiyorum. :(

Son bir ve daha...Ve daha fazla düşünmek istemiyorum, işten çıkalı kaç saat oldu, hala aklımda.. Allahım sen beni ve benim gibi bu tehlikenin farkında olan kullarını koru yarabbim...
:(

16 yorum:

İğne İle İplik dedi ki...

Canım benim aman aman kimler kızdırmış seni:) 35 yaş üstü çılgın hatunlar Cecilia'nın gözüne gözükmeyin:))

Adsız dedi ki...

Amin canım sen boşwer işine bak emi:)

LittleDumBlonde dedi ki...

35 yaş üstü ve evlenmemiş kadınlardan, hatta kadın yöneticilerden korkulur..Sanırım toplum baskısı ağır geliyor da olabilir.. Kolaylıklar hepimize :))

ANTİGONE dedi ki...

Tüm söylediklerine aynen katılıyorum canım. Benim işyerinde bunlar düzineyle bedava! Hepimizin ruh sağlığı için Allah'tan bunlara hayırlı birer kısmet diliyorum ;p

Bu arada "sendromu kendine karakter edinmiş cadı" lafına da yarıldım gülmekten ;DD

cecilia dedi ki...

şekerler çok teşekkür ederim valla yorumlarınız için iyiki varsınız yazdım da biraz rahatladım inanın, insanlık barışı için tehdit unsuru valla bu tipler karantinaya alınmalı, doğada serbestçe gezmemeli...

cok tuhaf gunluk dedi ki...

offff benim basima bela vardı bunlardan bi tane, eski calistigim yerde. bilgi işleme bilgisayarımı izlettirip gmailde çok yazışıyorsun diye uyarırdı terbiyesiz. öğlen tatilinde bir çocukla muhabbet ederken gelir misin cnm 1 dk diye çağırıp, aayyy bakiyim senin eteğinin boyu biraz fazla mı kısa sanki, ama bak hoş olmuyor iş yerinde olmaz ki demişti. başka birgün ay sen üşümüyo musun böyle açık açık giyiniyosun diye şal getirip dolamıştı üstüme :)))))))))) daha neler yaptı ya!.. takmadıkça kuduruyolar..

Stil Direktoru dedi ki...

Ah şekerim 35 altı evli olan manyaklarda var o kadar hastalar ki pembe perukları ile ancak arkadan konuşurlar aldırma geç sen ben çok da fifi diyorum o ve cemiyetine eehh :)

Adsız dedi ki...

valla hepsi bir değil bunun yaşla alakası olmadığına inaniyorum ,buarada yaşım 34 ve halen evli değilim :))))

Ama şu var ki bizde kızlarla aramızda bunu deriz bianönce evlenmeli yoksa aksi lanet bi cadı olabiriz diye :)

sevgiler...

BirSen dedi ki...

Ben 33 ya$inda ve evli degilim ceciliacim.:)
Desene 2 sene icinde..yada bir an önce dünyaevine girmem gerekiyor,bu kadin modeline bürünmemek icin...:))))
$aka bir yana ama bu birazcik karekter meselesi galiba...yani her ya$ta böyle sorunlu tipler olabilir.

FashionDesignbyCnS {Cns'design by Cansu} dedi ki...

okadar doğru ki! Aman büyük konuşmayalım da onlardan olmayalım bizde:) allahım sen koru hepimizi hem öylelerden hemde öyle olmaktan:)

nily21 dedi ki...

bunların cinsiyetle, yaşla ve medeni durumla ilgisi yok..hepimiz her yerde her modeliyle karşılaşıyoruz maalesef..insanların ruh hallerinde genel olarak bir sorun var bence..

cecilia dedi ki...

böyle olmayan elbetti ki var ki onları tenzi ediyorum, bende hiç evlenmeyebilirim kader bu, ama bu kişilerle iş hayatında çok karşılaştım, hepsi de bu yapıdaydılar, sinir ettiler insanları. öyle olmayanlara sözüm yok zaten. Birsen ablacım, nalan hanım sizi tenzi ediyorum :)

Beliz'imin Günlüğü dedi ki...

aynen katılıyorum bende buna yakından şahit oldum çok sorunlu tipler oluyorlar allah onların gazabından korusun :))

perisihri dedi ki...

Evet o yaşlara gelip evlenmemiş ama insanlığını unutmamış sevgi sahibi olanlar var.Senin bahsettiğin sanırımki kendini bile sevmiyor.içinde sevgiye ve insanlığa dair bir his olsa seninde dediğin gibi bu sendromu karakter edinmez.Napıcaksın? Takmıycaksınnn:))) hayat güzel yaşamana bak:)
Sevgilerimle...

Joey Potter dedi ki...

Bunların bir de okullarda olan versiyonu vardır. Genç kızlara hayatı dar ederler. Tez zamanda bir eş nasip eylesin allahım İSTEYENE tabii :)

cecilia dedi ki...

Belizin Günlüğü, perisihri teşekkürler yorumlarınız için,
Joey Potter her yerdeler valla her yerde. Bi çözümü, çaresi olmalı, olan etraftakilere olio çünkü.sinirim geçti ama şimdi üzülüyorum böle insanlar için

Yorum Gönder

İÇİNDE KALMASIN...

Related Posts with Thumbnails