The Sims Social

21 Eylül 2011 Çarşamba
Evimi nasıl buldunuz?:)


Bilgisayar oyunlarıyla aram iyi olmamıştır hiçbirzaman. Hatta insanların msnde, facebookta tavla oynaması veya mynette okeye oturması filan bana bu kadarmı canınız sıkılıyor veya daha eğlenceli bişey muhakkak vardır dedirtmiştir hep. Hele şu farmville, akvaryum filan hiç bulaşmadım :)

Ama bu oyun benim için çok başka. Beni çok eskilere götürüyor..internetin yaygın olmadığı, henüz çocuk sayılabilecek zamanlarımda okuldan gelir gelmez CD'sini bilgisayara takıp saatlerce başından kalkmadığım, seri seri büyüyen, yaratıcılığımı körükleyen, adeta bana bir hayat inşa etme şansını veren oyun; The Sims.

Facebook'da oynanabildiğini gördüğüm an tuhaf bi şekilde heyecanlandım. Bu benim oyunumdu, hatta hayatımın oyunu :) Eğer bişey oynayacaksam bu oyunu oynamalıydım. Ve o günden beri müptelası oldum, fırsat bulduğum her an, hatta işyerinde filan bile girip çılgınca Simimle ve evimle ilgileniyorum :) Çocukça belki ama oyunda da olsa evime aldığım her eşya beni mutlu ediyor... Kısacası oynayanlar bilir ama hiç oynamamış olanlar için tavsiye edebilirim, oldukça eğlenceli ve reality bi oyun ;)

13 yorum:

FashionDesignbyCnS {Cns'design by Cansu} dedi ki...

ay çok şiriin <3 beni çok çabuk sıkıo canım böle oyunlar.. şöyle 1 2 ay girmesende aynı devam eden oyunları seviyorum ama buna bakıcam :)

Adsız dedi ki...

çok beğendim evini,ben de vakit bulursam oynıcam:D

GüzelGül dedi ki...

aaaa inanmyiorum bende Sims hayraniyim :D Birsürü oyunlari var bende hepsi yüklü ve arasira morele ihtiyacim oldugu zaman oynarim :)) Beni sanki kendi dünyama götürüyor cok mutlu oluyorum.

Kız Kardeş Derya dedi ki...

bende oynuyorum evimi güzelleştiriyorum bahçemi güzelleştiriyorum çok eğlenceli :)) senin evinde çok güzelmiş..

Adsız dedi ki...

bır zamanlar bende oynuyordum...

MaceraperesT dedi ki...

yaa evet cecii..ben de sims'in ilkini oynamıştım. ilk ve sondu. facebookta oynanabildiğini senden öğrendim ama bulaşmamam lazım..tezi vereyim ondan sonra:)

http://maceraperest.blogspot.com

Ayshenur dedi ki...

smdi anladım sen oyuna dalıp blogunu ihmal ediosun :P saka bi yanada bnde oyun canavarı sayılmam ama bu tür oyunlar fena sarıo cidden bilirim cnm ama özletme kendini hee!:*

Mystery dedi ki...

ben facebooktakini sevmedim yaa :D sims 3oynuyodum facebooktaki yaygınlaştığında, bırakamadım da zaten onu. bana aynı tadı vermedi yani. ama sims bence en güzel oyun! :D

lazanya dedi ki...

bende merak ediyordum kalitesi nasıl diye. ingilizcesini pek becerememiştim cd falan :/

hemen gireyim :D

Kuzununannesi dedi ki...

haha cok sırın gercekten evınıde cok sevdım :)) sıms gercekten bagımlılık yapıyor

Kuzununannesi dedi ki...

haha cok sırın gercekten evınıde cok sevdım :)) sıms gercekten bagımlılık yapıyor

Aysun Karaalioğlu dedi ki...

ya beni eskilere goturdun, amma oynardık:))

http://pinkprincessmoda.blogspot.com/

Aysun Karaalioğlu dedi ki...

haaaha pardon en son goz attığım blogu copy edip yolladım (ona da goz atabilirsin tabi ama ben aysstyle)


http://aysstyle.blogspot.com/

Yorum Gönder

İÇİNDE KALMASIN...

Related Posts with Thumbnails