CECİ GRİP Mİ OLMUŞ, EVET YA OLMUŞŞ.. :(

27 Ekim 2009 Salı























Oldum olucam, şifayı kaptım kapıcam derken gribim işte,
Sevgili grip virüsü senden kaçabilmek kimin haddine! Allem ediyosun kallem ediyosun, soytarı gibi şekilden şekile kılıktan kılığa giriyosun, ama eninde sonunda yakalıyosun! :(

Bide başımıza domuzu çıktı, e haliyle tedirgin oluyor olan,olmayan korunmaya çalışıyor. Herkes uyarıyor ama bişey yapan yok, maskeylemi dolaşıcaz anlamadım ki.
Hijyen, hijyen diye cem yılmaz vari yırtınmalarda bulunan yetkililer, bilirkişiler, yahu zaten 5 yaşımızdan beri bize bu öğretiliyor. Ötem berim selpak, kolonyalı mendil, kolonya, pürel dolu, gün aşırı elimizi yıkıyoruz, başka bir alternatifi olmalı korunmanın.


Üşüttüm kesin, soğuk kola içiyorum kaç gündür belki ondan, pazar günü babet giymiştim çıplak ayağa, gündüz iyiydi de akşam üzeri dondu haliyle,ondan mı acep! Ay aman neyse nee, ben her kış olurum zaten en az 3-4 kere, dert etmiyorum...


Salgın var salgın. Ey blog ahalisi, durum fena, korunun demiyorum illaki olacaksınız kaçış yok, o halde en hafif şekilde atlatmak için şimdiden önleminizi alın, benden demesi :)

11 yorum:

pofiş♥ dedi ki...

benim karar civciiivim latin rüzgarımmm grip mii olmuş...dikkat et dadlım normal griple domuscuk gribi belirtileri aynı malum:(dikkatli ol çok geçmiş olsun...

cecilia dedi ki...

ay tatlımcım sorma yaa korku sardı beni de bakalım yarına tatilden istiafde gitmeyi düşünüyorum :((

mughetto dedi ki...

Aaaa geçmiş olsun Ceci'cim.
Tez vakitte iyileş inş =)

cecilia dedi ki...

mugocum saol tatlım, inşallah cnmm :)

Adsız dedi ki...

oyy oyyy kıyamam geçmiş olsun arkadaşım... Çabucak iileş tamam mı :*

cecilia dedi ki...

jeliboncukum cnm benim çok saol tatlım,elimden geleni yapıyorum umarım kısa sürecek :))

tubiss dedi ki...

Ya canımm çok geçmiş olsun, tatilin olması iyi olmuş dinlenirsin ve basit grip falan diye atlama dr.a git derim en azından normal olduğunu duyar rahatlarsın canımm kendine dikkat et =))

cecilia dedi ki...

tubisscim çok saol cnm yaa aynen öle yapıcammm..ama bugün daha iyiyim yaşasın :) erken çıkayımda sevgilile sinemaya neyim gideriz veya sıcak bi cafede otururuz hiçbişicikim kalmazzz dimi :))

tuku dedi ki...

sesiiii hastayım diyorsun gene yemek fotografı var:D neolcak bizim bu "sonsuz yeme " halimiz

eb dedi ki...

Kocaman geçmişler olsun cecimm.Öyle de güzel anlatmışsın ki gözümde canlandırdım bi an her şeyi (: Grip olan civcivinde ayrı bi datlı.

cecilia dedi ki...

tukucum herşekilde yerim valla affetmem :) eee türk bayanıyız severiz yemeyi olcak o kadar cnm :)
eb'cim cnm benim çok saoll ama geçti sayılır ya daha iyyim bugün, ya bende bayıldım civcive nette buldum çok şeker :)

Yorum Gönder

İÇİNDE KALMASIN...

Related Posts with Thumbnails