CECİ'NİN YENİ YENİ VE MİNİ MİNİ MAKYAJ DÜNYASI...

19 Ekim 2009 Pazartesi




STRAWBERRY SİPARİŞİM Mİ GELMİŞ?

Hanimiş benim cici makyaj çantammm, hanimişş stelamı stela rujum, rimelim, hanimiş Illuminating Finishing Powderım gerçi ben de allık niyetine kullancam seni çillicim gibi ;)ve hanimiş de üçlü şahane farımm..:)

Strawberry siparişim 6. günde elimde, üstelik ücretsiz posta ile. Özenle paketlenmiş, kurdeleyle fiyonk yapılmış, eksiksiz teslimat ve görüldüğü kadar cici olan ürünlere kavuşmanın dayanılmaz keyfi...
Son bikaç aydır makyaj kavramım hiç olmadığı kadar gelişti, kozmetiğe ilgim arttı, o yüzden makyaj bloglarını ve sitelerini takip eder oldum, takip ettikçe içimde bir alışveriş dürtüsü vuku buldu. Aslında doğallıktan yanayım her zaman ama makyaj yapmanın da ayrı bir zevk olduğunun, kendimizden adeta bambaşka biri yaratmanın tuhaf, kadınsı bir haz verdiğinin bilincindeyim. Daha çok- bir rimel, bir parlatıcı- olan makyaj anlayışım, yeni markalar, ürünler öğrenerek, online alışverişlerde bulunarak gün be gün gelişmekte :)








Sanırım yaşım da artık beni bu yöne itmekte çünkü buluğ çağını gerilerde bırakalı epey oluyor. Açıkçası ben erken yaşta başlanan ağır, yüzü kapayan, cildin nefes almasını engelleyen assolist makyajlara tabir yerindeyse boya badana durumlarına karşıyım. Daha doğal bir makyaja evet ama 14-15 yaşında bir kızın ancak daha güzel olma kaygısıyla özetlenebilecek ağır makyaj hevesinin, her gördüğünü yüzüne sürmesinin onu erken yaşlandıracağı, ilerde depresyona bile sokacağı kanısındayım.Bence 23-24 yaşları bir bayanın kendi cildini, yüzünü tanıması adına ideal bir yaş. Neyse lafı fazla uzattım, kısacası kendimce makyaj dünyam büyüyor.Önümüzdeki günlerde makyaj swatchlarıyla karşınıza çıkarsam şaşırmayın :)


6 yorum:

beetlejuice dedi ki...

Ohh sefamız olsun:) Cicilerini güzel günlerde kullan canım. Çok karlı bir alışveriş oldu bu, hep böyle indirimlere denk gelmek dileğiyle:)

mughetto dedi ki...

O çantada gözüm var Ceci :)

cecilia dedi ki...

çillicim senin sayende iyiki sen ve senin kadar sevimli bloğun var cnm :)
mugocum göz kalınmicak gibi diil bekledimden güzel çıktı ya keşke sende alsaydın ama kaçırmış sayılmazsın sanırım(:)

mughetto dedi ki...

Ceci'cim içindekiler benim makyaj tarzıma ters şu sıralar, bronzlaştırıcı tarzı ürünler kullanmıyorum.
Yoksa kesin alırdım.
Sen benim yerime de takın gezin şeker=)

derya dedi ki...

cecicim plastik, çekmeceli olan dolabını bilindik bir yerden mi aldın acaba tam da benm ihtiyacm vr şuanda bu tarz bişeye :)

cecilia dedi ki...

deryacım evet koçtaştan aldım çok da uygun fiyataydı sanırım tam hatırlamasam da ;)

Yorum Gönder

İÇİNDE KALMASIN...

Related Posts with Thumbnails