Severek Yapılanlar...

1 Eylül 2010 Çarşamba

Çok merak ettiğim "İnception" filmini izleyebildik sonunda. Film hakkında herkesin iyi - kötü yorumu oldu bildiğiniz gibi, aslında kötü hiçbi yorum olmadı, zira herkes çok beğendi memnun kaldı. Ben de sevdim, ama rahat ve kafada soru işareti kalmicak şekilde anlaşılması için bikaç kez izlenmesi gerekiyor kanaatindeyim. İlk tepkim ise "vay anasını" tabiî ki. Yabancı senaristlerin, gerçi bu kitaptan uyarlama bildiğim kadarıyla, kurgu yeteneğine bayılıyorum, olayları birbirine iyi bağlıyorlar, havada kalan ayrıntılar yok değil ama dediğim gibi bikaç kez izlenmesi gerekiyor ve çok ufak.
Sonuçta memnun kaldım. Bu yazın en başarılı filmi bana göre, son yıllarınsa en başarılı filmleri arasına girebilir. Paranormal olayları seviyorum. Hele işin içinde rüyalar varsa...tadından yenmez, gidilir izlenir anca.. ;)







Şu yiyecekleri yemicem diyordum dimi.. Ya yemicem! Çok uzun sürmedi! Ama bu hamburgerlerin içine gerçekten can çektirici, keyif verici bir madde koyuyorlar, zaten özel soslarla hazırlıyorlar belli... Cihangirde bankta oturup tıkınıyorum manzaraya karşı. Sevdiğimiz huzur bulduğumuz mekanlardan birisi, bu haftasonu da çok güzeldi...




Bowling benim neyime? Güzel başlıyorum tamam diyorum havaya giriyorum. Ama sonrasında hezimet yaşıyorum. 


Aaa alışveriş olmasa olur mu? 
(Göbeğim çıkmış yemekten değil valla dönemsel :))
Siyah babetler işyerinde giymelik cinsinden.
Beyazı da iş için aslında, topuklu iyi oluyor toplantılarda filan.Ön kısmı rahat olmadı o da benim ayacıklarımın kusuru.
:)

7 yorum:

éLLa Çiça dedi ki...

ben de izledim filmi. gzel ama dedigin gibi kafa karistiran noktalarda yok degil. bir kac izlendikten sonra tam anlamiyla cözulebilir. misal dikkat ettiysen filmin sonunda o topac surekli döndu, durmadi. sadece ruyalarda durmadan döndugunu söyluyorlardi. ve bu demek oluyor ki filmin butunude ruyadan ibaretti :)

Unknown dedi ki...

Filmi ben de çok merak ediyorum.Bi türlü fırsat bulup izleyemedim.Ama farklı ve güzel görünüyor.

cecilia dedi ki...

ella; evet öyle diyenler var bak şimdi tekrar izleme hevesim köpürdü ellacım :)

Mavi Masal: evet cnm farklı olduğu kesin, güzel de, film gösterimden kalkmadan izlersin umarım olmazsa dvd ile filan telafi edersin ;)

Adsız dedi ki...

Incepion bencede harika ya ben o filmi 100 kez izlerim bıkmadan, dvdsi çıkınca hemen alcam(:
Beyaz babetin çok tatlıı güle güle kullan, bay ımm kıymetini biliyor takdir ediyorum kendisini^^

Adsız dedi ki...

filmi izledim hatta yorumlamıstım sayfamda birçok ucu acık seyler mevcut olmasına ragmen gayet güzeldi, ayrıntılara takılmadan 2 kere seyretmek lazım.

bayy ının kesesine bereket =)

cecilia dedi ki...

Nah a Perfect Day; evet ikinciyemi gitsem bende napsam, dvd için sabredemem :p bende takdir ediyorumm şekerimm :*

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ нandan; evet cnm okumazmıyım tek tek inceledim yorumları da, izlenmeli kesinlikle ;) bayy ımmmın yüreğine berekett bide :)

sallamacay dedi ki...

:) film konusu ve şu fast food konusuna ŞİDDETLE katılıyorum:) film bence de izlemekten zevk alınacak, dikkat isteyen, şaşırtan bir film. veeeee hamburger!ahhhh:) onların içinde kesinlikle birşeyler olmalı bağımlılık yapan. bir ara üç öğün hamburger yiyebilecek kıvama geldiğimde kendimden korktum ve bir dur dedim bu işe:) ya yürüyen bir hamburger olmak ya da sağlıklı bir genç! seçimimi yaptım: şimdi karnını zor zamanlarda hamburgerle doyuran bir gencim.:)

Yorum Gönder

İÇİNDE KALMASIN...

Related Posts with Thumbnails