Bakarmısınızz Bağyaaann :P

7 Ocak 2011 Cuma

  • Bende bu hatundaki kadar güzel dururmu bilmiyorum ama bu güzel elbiseyi giymek için sabırsızlanıyorum..Kendisi Markafoni'den Bonadea kampanyasından özenle seçilerek alındı. Rengi, deseni, modeli tam benlik. Aslında öyle elbise ihtiyacım filan yoktu. Dolabımdakilerin yeterli olduğunu düşünüyorum ama bitane daha eklenmiş oldu, pantalonlar yavaş yavaş saf dışı mı kalıyor ne :) Hadi bakalım gelsin de şu cici o zamanda paylaşırım hatta üzerimde görürsünüz yakışmış mı yakışmamış mı ?..:)
  • Günün ojesi: Golden Rose Paris serisinden 80 numara simli sedefli turanj tonlarda bir renk var şuan tırnağımda, aşağıdaki ojelerin gölgesinde kaldı ama gideri var tabi :)

  • Biz hatunlar birşeyin moda olduğunu görmeyelim. Gerçi ben en geç kalanınızım..:)2010 ilkbaharından beri chanel 505 taupe rengi yani gri-kahverengi karışımı rengindeki oje herkesin gözdesi oldu. Geçenlerde flormarın  bu tonlardaki 413 numaralı ojesini almış ve aynı tadı yakalamıştım. Ama bugün girdiğim kozmetikçide pastelin ve goldenrose'un da muadil ojelerini görünce gözüm döndü, azla yetinme bilgeliği, sözkonusu ojeyse pek bi tesir etmez. :) Kozmetikçi bey bile kasada torbaya koyarken ha chanel renkler dedi ya adamın bile haberi var, güldüm şöyle alttan alttan :)

  • Bir de nail art hülyalarıma renk katar diye sticker aldım, neler çıkacak bende merak ediyorum :)



  • Hihh Buda nesiii! :))  Bu da bonusu olsun..Eğer ben bunu sürer işe gidersem işyerindekiler özellikle beyler tarafından tefe koyulucağım kesin..Onların zihninde oje kırmızı ve pembe renginden ibaret zira :)


Herkese bol renkli mutlu haftasonları...

11 yorum:

Nimo dedi ki...

Aa..hatırladım bu elbiseyi..bende renklerini cok bgnmistim bunun =) bugun sen gb kadınsal ic gudulerimi kullanarak yuzlerce cantama bi yenisini ekledm =P

cecilia dedi ki...

NİMO: haha herşeyi özetledin o yaratıcı cümlenle cnm, güle güle kullanalım hadi ozaman :) :*

aşgaane dedi ki...

elbisen çok güzel canım, ben de epey niyetlendim ama cesaret edip alamadım:)
ojen harika, senin gibi canlı cıvıl cıvıl bi hatuna anca böyle canlı renkler yakışır:) ama pastelden memenun kalmazsın kesin:)

cecilia dedi ki...

hayat güzel: cnm bende ilk defa internetten elbise siparişi verdim. ne çıkacak bilmiyorum bedeninide seçtim ama inşallah hayal kırıklığına uğramam :) evet tatlım söylemiştin sen tırnaklarımda oje var diye denemedim çıkartır çıkarmaz denicem :)

cicibebe dedi ki...

bende pastel olan var ve ben memnunum :/ bi de o cırtlak marka ojeyi dikkatli sür canım, bende de cırtlak sarısı vardı, sürdüm begenmedim keçeli kalemle boyanmış gibi oldu, çıkardım.. ama çıkmadı.. parmagımda sarılık şeklinde, tırnak uzayıp bitene kadar kaldı :( neyin nesiydi anlamadım ben de herkes de hayret etti nasıl bir madde ki bu çıkmadı diye :(

Ayshenur dedi ki...

simdi öncelkle elbise gelnce ksn foto istyorum güle güle kullan smdiden :)
ayrıca aynı renkte 3 oje almakta ne olaki yawrum ya?hey allahım neyse:)
son olarakta erkekler tırsıyo ya cidden bole frklı oje renklerinden bnde bunun esprisini ypmıştım epey bi yepyeşil ojelermle:)

♥pemb€sinti♥ dedi ki...

hayırlı olsun cnm iyi günlerde kullann yakısır tabi yakısmaz mı hiç sana. hadi mutlu hafta sonları öpüldün

cecilia dedi ki...

cicibebe: biliyorum cnm flormar neon serisindeki sarıda aynı şeyi yaşamıştım ben bi parmağıma sürdüm allahtan bunuda denicem bakalım veya altına cila kullanırım ;)

Ayshenur: cnm hangisini daha beğenirsem artık renkler güzelde bazılarının yapısı kötü oluyor ayrıca oje bu on tane alsan ne çıkar :) sağol tavrum kesin fotolicam ;)

♥pemb€sinti♥: sağol tatlım güzel sözlerin için bakalım görücez umarım güzel olur, sanada cnm mucx :*

Sezsel by Sezgi dedi ki...

Pastelı bende kullandım hatta aldım bır arkadasımada bayılmış oyle dedı bende cok memnun kalmıstım

üzüm kuşu dedi ki...

:)) hakkaten nasıl bir renktir o öle :) fosforlu gibi ama toprak tonlarını çok sevdim hepisini güle güle kullan kuzum:)

kar dedi ki...

güle güle giy :) ben de artık pantolon giymekten pek hazetmiyorum sanırım, elbiseler daha bir cici oluyor :) büyüdüm mü ne? :/

Yorum Gönder

İÇİNDE KALMASIN...

Related Posts with Thumbnails