Kırmızı Tırnaklar..

9 Aralık 2010 Perşembe

En çok kırmızı renk oje sürüyorum ben..Mavi sürerim, yeşil sürerim ama çok sürmez hoppp kırmızıya dönerim yine..
Özellikle kış demek kırmızı ve bordo renk demek tırnaklarımda bana göre..
Yaz gelsin gene cıvıllaşırız tabiki, gelsin sarılar gitsin turkuazlar :)
Kırmızı ve bordo tonlardaki ojelerim bunlar..Çok pahalı olmamakla birlikte değişik markalarda, değişik ton ve tarzlarda, seviyorum hepsini.. :)

5 yorum:

lately dedi ki...

Çok güzel tonlara sahipsin... Boşver zaten pahalı ojeyi bir kere sürüp çıkarıyosun ne gereği var... Yoksa ben çok mu pintiyim yaww... çok paralar verip küçük bir oje almak biraz saçma geliyoda bana.... =)

Yeşim dedi ki...

Çok güzeller tatlım :) sanırım kırmızının enerjisi kış aylarında iyi geliyor :)

aşgaane dedi ki...

seni yakından tanımıyorum ama senin kırmızı kadını olduğunu düşünüyorum hep:) nedenin bilmiyorum:) blogunda okuduğum bişeyler mi buna sebep onuda hatırlamıyorum:) (blog dünyasında yeniyim ama eskiden de senin takipçindim)

bu sebeple sana kırmızıyı çok yakıştırıyorum ve blogun da kırmızılı bi post gördüğümde "YANILMAMIŞIM İŞTE" diyerek seviniyorum:)

kırmızı oje benim de favorim. bi de tırnaktan çıkarmak bu kadar zor olmasa... :)

cecilia dedi ki...

lately: evet üstelik çabuk da sıkılıyorum, yani 25 tl verip essie oje almam mesela ama değişik güzel rengi ve iyi bi özelliği olan ojeye de biraz daha fazla verebilirim sanırım :)

Yeşim: evet cnm içimi ısıtıyor böyle tırnaklar.. :)

hayat güzel: beni çok doğru tanımışsın kırmızıyı çok severim cnm teşekkürler :) evet ya çıkarması zor oluyor, bunun için altına beyaz oje sürmek de üşendiriyor beni açıkçası ;)

melike dedi ki...

Ben kesinlikle katilmiyorum, ne ekersen onu bicersin misali, pahaliliktan sonra kalite onemli bence, bir ojeyi pahali olarak dusunmeyin, tirnaklariniza ucuz ojenin verdigi zarari dusunun, yediklerimizi ictiklerimizi sacimizin boyasini dusunuyoruzda tirnaklarimizi niye dusunmuyoruz. ben ucuz ojeye karsiyim, hem zamaninda tirnaklarimi cok kirdi hemde sapsari yapti

Yorum Gönder

İÇİNDE KALMASIN...

Related Posts with Thumbnails