Eyvay Eyvah :(:

15 Ocak 2011 Cumartesi



Eyvah Eyvah 1'i şu yazımda anlatırken pek beğenmediğimi söylemiştim, yani iyi, hoş filan ama beni güldürememişti. Bu serisinde güldürmeyi başardı işte. Oldukça keyifliydi, hiç sıkılmadım, zaman nasıl geçti anlaşılmıyor güle oynaya izletiyor film kendini. Filmdeki müzikler, şarkılar hoplatan cinsten. Başroldeki karakterler de komik gerçekten. Özellikle firuzan beni benden alıyor diyebilirim her hareketi her lafıyla. Ama sinema kalitesinde değerlendirecek olursam ilki gibi vasat bulurum. Film herkes tarafından çok beğeniliyor farkındayım ama benim sinema filmi beklentim çok farklı. Ben gülmek ve korkmak gibi nedenlerden filme gitmeyi sevmiyorum. Diziyse evet izlerim. Ama sinemadan beklentim biraz daha kurgu, sosyal mesaj, belki tarihi, belki dram tadında ağlamaya da varım hani. Ama sadece gülmek için gitmek pek cazip gelmiyor. Ama dediğim gibi keyifli, hiç sıkmayan bir film. Herşeyden önce emek var, bunu hep diyorum ama sinema kültürümüzü geliştirmek için emeğe de saygı duymamız lazım. Geyikli'ye ayrı bi bayıldım, son bölümdeki düğün sahnesine, beyaza ayrı bi bayıldım. Firuzan favorim zaten, o "şaka" diyişleri bitirdi beni .. Yani tutuldu bu film, Çoluk çocuk gidin gariii :)

7 yorum:

aşgaane dedi ki...

al benden de o kadar... sinema filminden beklentilerim farklı...

ilkine ben de ayılıp bayılmadım ama yinede ikinciyi merak ediyorum:)

Adsız dedi ki...

gecen Beyaza konuktu Ata D.ve diger oyuncular okadar allandirip ballandirdilar ki su birinciye bi bakiyim dedim guzeldi bence en azindan kufur ve seksten prim yapmamislardi ..
Ikinciyi hala izleyemedim buraya gelirmi bilmiyorum ama esim gelirse dvdsini aldirmayi dusunuyorum :))
bu arada bay´in makyajini kiskanmistir bence :)

cecilia dedi ki...

hayat güzel: heh işte anladın sen beni, zevklerimiz aynı cnm biliyodum zaten ;)

e.n.k: Evet tatlım Beyazı bende izlemiştim baya methedilmişti zaten bu kadar methedildiği için gittim ama filmin amacı güldürmekse gerçekten başarıyor, o yüzden tavsiye ederim ;) O da olabilir ama beğenmiyo o makyajı :)

nehircce dedi ki...

Beğenmene çok sevindim :)) bende keyifle izlemiştim makyaj muhabbetiniz güldürdü beni kıskanıyor olabilir mi :))sevgiler.

cecilia dedi ki...

nehircce: olabilir cnm potansiyel var beklenir bayımmdan :)

Mystery dedi ki...

ben de çok güldüm yaaaa eğlendim çok yani tatmin etti beni. evet o şakaları bombaydı ahaha bak aklıma geldi gülüyorum yine :))) paketleri de sinemada mı düşürdün acaba ya da yan koltuğa koydun da biri mi çaldı :))

cecilia dedi ki...

Mystery: cnm koltuğa koymadığıma eminimde bi iki kere alıp baktım sonra çantama koydum sonra film bitince kalktım aşağıya etrafa bakındım bişi düşürmüşmüyüz diye, bayımda bakındı yani yoktu bişi yanımzdaki koltukda boştu çalınmış olamaz :)neyse artıkın ya yeniden alcam vazgeçmem o cicilerden.

Yorum Gönder

İÇİNDE KALMASIN...

Related Posts with Thumbnails