İstediniz Yaptım :p

12 Şubat 2011 Cumartesi


Suçu sizin üstünüze atmayayım hemen dimi, tabi ben de istedim :)
Amaç MAC allığın yüzde duruşunu göstermekti ama ben tutamadım kendimi, elim değmişken gözlerimi de, dudaklarımı da işin içine dahil ettim. Bence bu allığın özelliği ve önemi en iyi böyle tam teşekküllü bir makyajla çıkartılırdı. Biraz acele ve çok özenle yapmamama rağmen ben beğendim, umarım sizde beğenirsiniz.

Bir de şu fotoğrafın flaş ayarını ayarlayabilsem tam süper olacak. Ama işte o da kadı kızının kusuru, o yüzden flaşlı ve flaşsız kolajladım resimleri..


Renk beyaz ve buğday tenlerde çok daha güzel duruyor. O yüzden ten renginiz koyuysa bi ton açık fondeten ve pudra yardımıyla teninizi açtıktan sonra kullanırsanız hoş bir sonuç elde edebilirsiniz. Bronz ışıltılı far desteği, kahverengi kalem ve aynı tonlarda golden bi ruj makyajın bütünleşmesini sağlayacaktır.

Kullandığım ürünler:



Yorum ve önerilerinizi bekliyorum.. Nasıl buldunuz? :)

14 yorum:

Mystery dedi ki...

makyaj çok güzel olmuş bi kere sevdim ben. allık da hakkaten güzel. bak fırçaları falan gördüm de sana bi şey sorcam. pek bu konulardan anlamadığım için bi bilene danışayım bari :))) benim allık fırçam kırıldı da yenisini alıcam. zaten o fırçayı allığıma sürünce allığı dağıtıyodu sağa sola yani toz toz etrafa saçılıyodu allığım böyle allığı delip delip etrafa atıyo sanki tozlarını anlatabildim mi :)) yeni bi fırça almak istiyorum nası bi fırça alayım? hadi bi el atıver bu işe :))

Mia Wallace dedi ki...

çok yakıkışmış tenine ve göz makyajı aşırı yakışmış! bayıldımmm :)

Adsız dedi ki...

Bu makyaj ağlatır ama bu ne güzellik kuzum esmerlere bronz makyajı çok yakıştırıyorum bende:) Style allığa gelince ben bu allığı bi almak istiyorum bi almak istemiyorum yani ısınmakla ısınmamak arasında kaldım ilk Mac'in hayırlı olsun darısı benim başıma ^^ Bi de bi de makyajında kullandığın ürünleri resimlemen çok hoşuma gitti :)

cecilia dedi ki...

Mystery: Gizimm sağol cnm ama bu konuda ehil sayılmam açıkçası ama genelde makyaj blogları da avonun bu allık fırçasının güzel olduğu kanaatinde, bir de elflerin fırçası uygun ve güzel, ama yurtdışından sipariş vermek gerekiyor, sen bence avon temsilcisi birini bul ordan bu allık fırçasının siarişini ver, pişman olmicaksın,fiyat çok uygun, kullanımı da rahat ;)

Mia Wallace: Teşekkür ederim kuzum mutluu oldumm :*

cecilia dedi ki...

Nah a Perfect Day : Yorumunu yerim senin :) Haha sağol tatlım ya beğenmene gerçekten sevindim. O zaman bundan sonraki makyajlarımda kullandığım ürünleri de göstericem ;) Fikrimi sorarsan al bence pişman olmazsın gibime geliyor, yani senin tenine de güzel gider ;)

Joey Potter dedi ki...

Valla makyajı bilmem ama kız güzel olunca ufak bir dokunuş bile farkettiriyor. Nazar boncuğu da iliştir resimlerin köşesine. :)

cecilia dedi ki...

Joey Potter: Utandırma beni cnm teşekkür ederim :)

Mystery dedi ki...

tamam bakıcam bu fırçalara. senin bilgin bana yeter de artar bile :)) tenk yu cancağzım yaaaa :)))

Hande Ne Yapıyor? dedi ki...

bir harika! bayıldım. Ten rengine bu kadar uygun olabilirdi sanırım:) ben de ilk MAC'imi geçen hafta aldım. Tıpkı seninki gibi bir allık ordaki bayan yardımcı oldu renk konusunda da ve nedense MAC allık sürmeye başladığımdan beri kendimi ermiş gibi hissediyorum:D:D işte makyaj bu! duygusu:D maşallah sana da resimlere kelebek yerine nazar boncuku koy.
NOT: flormarın sheer make-up'ı nedir? ne işe yarar?

cecilia dedi ki...

Mystery: Sağol gizimm! öperim :*

hande ne yapıyor: handecim ya çok şımarttın beni, nasıl mutlu oldum anlatamam bu sözlerin karşısında, sen de güle güle kullan, evet bunları kullanırken ayrı bi hava geliyor insana :) flormar sheer make-up sıvı fondoten cnm geçen sene almıştım, çok memnunum belirteyim :)

Hande Ne Yapıyor? dedi ki...

Seni mimledim:D hadi bloguma:D( ne demek şekerim:):)

Duygu dedi ki...

canım çok yakışmış mac style allığın,güzel mutlu günlerde sür sürüştür:)Bundan sonra bakarsan fleur power pembeye dönük coral,springsheen mükemmel hafif ışıltılı bir şeftali ve dollymix şeker pembesi öneriyorum.üçünüde kullanıyorum aklında bulunsun diye yazdım sanada çok yakışır.bu güzel surata ne sürsen yakışır zaten;)

Roxelanne dedi ki...

woww cok güzelll !

cecilia dedi ki...

handecim; mim aklımda yapıcam çok teşekkürler ;)

Duygu: Sağoll kuzumm tavsiyelerini dinlicem bu dollymix hafızama işlendi bile :) teşekkür ederim cnm o senin güzelliğinn şekerliğinn :*

Roxalanne: Çooook teşekkür ederim, beğenmene çok sevindim :)

Yorum Gönder

İÇİNDE KALMASIN...

Related Posts with Thumbnails