Toprağın Çocuklarını Çok Sevdim..

16 Eylül 2012 Pazar
Sinemaya gitmeyeli aylar olmuş. Yazdı,sıcaktı evlilik-düğün hazırlıklarıydı derken sinema yerine ikeaya, koçtaşa filan gidiyorduk haliyle..İşlerimizin bir kısmını halletmişken bugün kendimize vakit ayıralım ve güzel bir film izleyelim istedik.

Toprağın Çocukları afişini görmüştüm ama ne fragmanını izlemiştim ne de konusu hakkında en ufak bir fikrim vardı. Sanırım film hakkında, beklentin yada ön yargın olmadan gittiğin zaman daha net karar verebiliyorsun. Sadece ismine ve oyuncularına bakarak gittiğimiz bu filmi tek kelime ile çok beğendik, çok sevdik. Kısaca köy enstitülerini konu alan bir dönem filmi olan Toprağın Çocukları çok güzel mesajlar vermekle birlikte insanı yer yer düşündürüyor, duygulandırıyor. Malesef ağlayarak çıktım filmden, sevgilinin de gözleri dolmuş ama yiğitliğe leke sürdürmüyor, ağlicaktım da vazgeçtim diyor :)
Bense hala filmin etkisindeyim. Müzikleri, çekimleri, oyuncuları oldukça başarılı. Henüz Cuma günü girmiş vizyona. Mutlaka fırsatını bulup gidin diyorum ben, sonra kararı siz verin.

3 yorum:

Düş Kızı dedi ki...

Kısaca: Mutlaka izleyin, diyorsun :))
O halde bir gidip izleyelim. Ne zamandır patlamış mısır da yememiştim hani, özlemişim :)
Film de güzel olunca değmeyin keyfimize ;)))

PEMBE BAKTERİLİ DEKORASYON:)) dedi ki...

ahhh kuzummm ne mutlu sana en azından ağlamak için geçerli bir nedenin var,benim gibi sünnet çocuğuna ağlamamışsın hahahhahaha....
ilk fırsatda hemen tikkkaate alıp bende gideyim barim filme:)

cecilia dedi ki...

Düş Kızı: kesinlikle :) filmi gerçekten çok beğendim ben..

BAKTERİiiiii; hehe inan ağlamiim ya dedim bide ama durmuyo meret hüzünlendimi akıtıcak illaki, git cnm git pişman olmazsın ;)

Yorum Gönder

İÇİNDE KALMASIN...

Related Posts with Thumbnails