Ceci'nin İstanbul'da Tatil Alternatifleri Bunlar Bunlar Bunlarmış...

8 Ağustos 2009 Cumartesi




Tatilini bu yaz benim gibi İstanbul'da geçirecekler adına bir tatil alternatif raporu oluşturmak istedim.




Yaz tatili diyince hepimizin aklına güney sahilleri gelir, Çeşme gelir Bodrum gelir, hiç olmadı Ayvalık, Altınoluk, Erdek gelir. Ama İstanbul dışına çıkma fırsatını yakalamayanlar hiç üzülmesinler, artık İstanbul'da da denize girmenin mümkün ve sağlıklı olduğu ehli kurumlar tarafından test edildi, onaylandı.


1. Semizkum :

Çantanızı sırtlayıp Tekirdağ- Çorlu istikametinde 2 saat süren bir yolculuktan sonra denizi temiz ve çok derin olmayan kumsala kendinizi atabilirsiniz. Silivri MAXI alışveriş merkezini geçtikten sonra Karagöz mevkiinde inip sahile inmeniz yeterli olacak. Ücretsiz halk plajının yanı sıra konaklama için haftalık, günlük karavanlar, çadırlar kiralayabiliyorsunuz. Bildiğiniz yazlık ortamı. Günü birlik de olsa deneyin derim.


Detaylı bilgiyi Tam da Burdan öğrenebilirsiniz.






2. Adalar:

Büyükada, Heybeli, Kınalı, Burgaz. Ada işte havası yeter. O şahane villaları, eski yapıları izlemek, faytonla gezmek, bisiklete binmek, Aya yorgi tepesine çıkmak dahi sizi tatil havasına sokacak, keyif almanızı sağlayacaktır. Adaya indiğiniz zaman sizi motorlarla adanın temiz ve düzenli beachlerine götürüyorlar. Sonra da cupp denizee...



NAKi BEY PLAJI : Büyükada Naki Bey Plaj Tesisleri’nde deniz, güneş ve lezzet keyfi bir arada… Adada günlük yaşamı kabusa çeviren trafik derdi yok, kentin her bir yanından kalkan vapurlarla ulaşım çok kolay. iskeleden yürüyerek 10, faytonla ise sadece 2-3 dakika sürüyor. Ayrıca her hafta periyodik aralıklarla deniz suyu temizliği kontrol ediliyor.





3. Solar Beach:


Solar Beach, 30.000 m2'yi aşan alanıyla Türkiye’nin en büyük özel plaj ve açık hava performans merkezi olma özelliğini taşıyor. Solar Beach, Kilyos’ta gündüzü ve gecesiyle 24 saati dolu dolu yaşayan bir ‘vaha’… Geniş altyapı olanakları, otopark alanları, özel plajı, catering alternatifleri, konser ve performans sahneleri, sınırsiz spor alternatifleri, tüm yaz sezonuna yayılan gündüz ve gece aktiviteleri ile Solar Beach, istanbul için yaz aylarının vazgeçilmezi. Konukların hizmetine sunulmuş olan 1 kilometrelik özel plajın haricinde yararlanabilecekleriniz: Axess Lounge (400 kişiye kadar yemek servisi imkanı), Beach Bar, Solar Bar (40 metrelik ana bar), BBQ Corner, performanslarda kullanılan 6 . modüler .bar, performanslarda kullanılan 4 ek yiyecek servis noktası, çocuklu ailelere yönelik Kids Club, 3 bin kişilik şezlong ve minder, 9 adet güneşlenme terası, 1.500 araçlık özel otopark, 3 ayrı bölümde 60 adet WC, 40 adet duş ve soyunma kabinleri. Hafta içi giriş 15 YTL; hafta sonu ise 25 YTL. Adres: Turban Yolu Cad. No: 4 Kilyos.


0 yorum:

Yorum Gönder

İÇİNDE KALMASIN...

Related Posts with Thumbnails