Bir İşkolik'i Keyiflendiren Durumlar...Hediyeler ve Tatil..

21 Haziran 2010 Pazartesi

O bir İngiliz. Sözde "yabancı". Ama o kadar içten, o kadar iyi kalpli, sempatik, sevimli, sıcak ki bir Türk ile anlaşıp kaynaşabileceğinizden daha fazlasını yaşıyorsunuz. Hatta "keşke abim de bir İngilizle evlense" diyorsunuz :) O kadar saygıda kusur etmeyen, kültürümüze dost, klasik gelin rolünden ayrı bir kişilik. Yıllar önce daha çıkarlarken kuzenimle misafirimiz olmuştu evimizde. Yeni yeni gelişmeye başlayan ingilizcemle o kadar iyi anlaşmıştık ki, ona İstanbulu gezdirirken, hayatımızdan bahsederken, anlanmış olmanın verdiği heyecanla konuşurken bir haftalık kısa sürede müthiş bi bağ oluşturmuştuk aramızda. O bir haftalık arkadaşlığın enerjisi hiç düşmedi. Kuzenimle evlendiler, iki çocukları var şimdi. Dört beş yıldır görüşemedik, telefonla konuştuk, mesajlaştık, teyzemler geldikçe ondan mektup ve hediye getirdiler. Zaten internet denen nimet sayesinde uzaklar yakın oluyor.

İşte güzel insan, canım arkadaşım Loracığım Londra'dan bana yine o kadar cici güzel şeyler göndermişki... Bir de az şey alabildim, teyzemin bavulunda yer yokmuş diyor.
Oysa gene bi dolu şey yollamış...Yatağımın üstüne yığdım ganimetleri... Görüntüleyebildiğim kadar görüntüledim, cicilikleri pek belli olmamış ama. Resim çekmeye bile üşeniyorum şu sıralar, postlarımdaki azalmanın farkındasınızdır...



Az biraz daha ayrı kalacağız ama. Çünkü bu hafta sonu tatile gidiyorum. Evren sesimi duydu ve şu yorgun bünyeye bir adet Antalya-Manavgat tatili verdi.



İşlerimle ve tatil hazırlıklarımla meşgulüm şu sıra.Bay ımm'ın da gelme ihtimali var ama henüz netleşmiş değil, uğraşıyoruz, geriliyoruz, ama bakalım..Hayırlısı diyelim..:)



Tatil hazırlıklarım pek yakında sizlerle olacak öperim kocmin kocmin :X :X

11 yorum:

reyhane dedi ki...

Çok güzeller, güle güle kullanasın..Ohh canım mis gibi bir tatil çekti, bakalım cumartesi beni nere savurur bu can çekiş..

nily21 dedi ki...

of nasıl ihtiyacım var benim de tatile...güle güle git canım, her anın keyfini çıkar..cicilerini de güzel günlerde kullan :)

cecilia dedi ki...

reyhane sağol cnm beğenmene sevindim, tatillerin keyfini çıkartmalı hazır havalarda güzelken dimi, :)

nilgüncüm umarım sende en kısa zamanda çıkarsın tatile,evren sesini duysunn..sağol tatlım öptümm :X :)

SvGLove dedi ki...

aaa bayılırım hediye almaya:D
Hepsini tatilden sonra ayrıntılı olarak görmek isteriz canım:) Umarım çook süper bi tatil geçirirsin!Öpüyorum...

cecilia dedi ki...

SvgLove; bendee :) evet cnm şöyle üzerimdeki rehaveti attıktan sonra sahalara geri dönerim :) çok teşekkür ettim, inşallah, muak :X

kozmetikperisi dedi ki...

Herşey çok güzel çok cici duruyo güle güle kullan cnm benim :)
bi ara şu harika renklerden oluşan paletten bahset lütfen ruj sanırım onlar?bu arada bende sana hafta sonu paz-art'a geliomusun dicektim ama tatile gidomuşsun bidakine beraber gidelim :)öpüldün kocaman

Atolyekedi dedi ki...

Çok sevindim canım ya. Enerji toplamak lazım, birazda eğlenmek lazım. Çok yorulmuştun zaten. Her şey istediğin gibi yolunda gider işşallah canım benim.Kolay gelsin.
Hediyelerininde hepsi çook güzelmiş, güle güle kullan tatlım

Adsız dedi ki...

oh oh hediyelere bak güle güle güzel günlerde kullan cecim(:

Kbr-Bhdr dedi ki...

miss gibi günlerde kullan tatlımmm.

cecilia dedi ki...

kozmetikperisi; teşekkürler şeker, bahsetmemmi ederim tabiki ilk fırsatta hemde denemek için sabırsızlanıyorum. Valla ne iyi olurdu ama başka sefere artık tatil dönüşü inş, bende öptüm cnm :X:X

AtolyeKedicim cnm sağol güzel düşüncelerin için, evet ya ilaç gibi gelecek inşallah, önce dinlence istiyorum sonra eğlence yorgunum dostlarım yorgunum yorgun :)

Nah a Perfect Day; Bebikim teşekkürler :)

Kbr-Bhdr sağol fıstıkımm..

Ayshenur dedi ki...

ohh ii günlerde kullan tatlım küpelere bayıldım özellkle..
Ayırca git dinlen tatilinin tadını cıkar sonra gel aramıza;)

Yorum Gönder

İÇİNDE KALMASIN...

Related Posts with Thumbnails