Uğraşıp Duruyoruzz İştee..:P

30 Ocak 2010 Cumartesi

Bloglarda gördüğüm tarifleri deniyorum, kremalı patates yaptım, çok kolaydı zaten pek yemek pişirdim ben havalarına girmeyim istersem dimiii, diii :) :p

Ama leziz olduu hee...




Günlük sık kullandığım kolyelerimi kutulardan çıkarıp askılığa astım, askılığı da biraz kendimce süsledim tabii. Bence gayet pratik oldu birbirine de karışmıyorlar ;)





Şişeleri süsleyip içine notunuzu yazıp kıvırıp koyun, sonra atınn denizlere...:P

yani verin sevdiğinizeee.. ;)




CNBC-E'DE PASSIONS'I HATIRLAYAN...?

27 Ocak 2010 Çarşamba










Cnbc-e'ye yeni yeni müptela olmaya başladığım dönemler. Sene 2001. 9 yıl öncesi. Lisedeyim ve okuldan gelir gelmez heyecanla açıp izlemeye koyulduğum bu pembe diziyi benden başka hatırlayan var mı merak ediyorum. Olayları kahramanları hayal mayal hatırlasam da konusuyla, oyuncularıyla, müziğiyle aklımda yıllarca yer edinen, unutamadığım bir dizi oldu Passions.

Harmony denilen bir kasabanın aşık, birbirinden güzel ve yakışıklı sakinlerinin olduğu gibi büyülerin, cadıların, şeytani ruhların, sırların da eksik olmadığı enteresan bir o kadar merak uyandırıcı, sürükleyici bir diziydi. Gerçi bir günü bir haftalık bölüme yayacak kadar çok yavaş ilerliyordu.
Ağlak ama güzel Teresa'nın yakışıklı Ethan'a olan müthiş aşkı izlenmeye değerdi doğrusu. Sonra cüce Timmy ve onun annesi mi hocası mı belirsiz cadı Tabitha. Bunlar o kadar sevimli ve şirin görünmelerine rağmen kötü taraftaydılar.Sarışın Sheridan ve yakışıklı polis Luis'in aşkı da dizideki favori aşklar arasındaydı.
Araştırdığım kadarıyla dizi yıllarca sürmüş, fakat cnbc-e'de bi anda yayından kalkmıştı. O zamandan beri merak eder dururum Teresa ile Ethan kavuştumu, bütün sırlar açığa çıktı mı, cadıyla cüceye ne oldu diye?
Dizinin intro müziği de çok güzel ve etkileyiciydi. "Jane French- breathe" olarak dinleyebilirsiniz;











YAZI ÖZLEDİMMM...

26 Ocak 2010 Salı



Karlar erisin istiyorum
Güneş yüzünü göstersin istiyorum.
Dalları kiraz bassın istiyorum.
Ayva Çiçek Açsın da Yaz mı geldi diye soralım istiyorumm..
Ha bide Beden derslerinde plates yapılsın istiyorum...
Cansu'da Berk'den ayrılsın istiyorumm :P

Çok mu şey istiyorum.
Ben sadece yazı özledimm Akdeniz akşamlarının bir başka olduğu Temmuz ayını :(
Donmazsam, soğuktan ölmezsem görürüm inşallah.. :(:

KIVANÇ ŞARKI SÖYLERSE...



Kıvanç Tatlıtuğ – Söyle

Siz beğendiniz mi bilmem ama ben bu şarkıyı çok severim...
Kıvanç Tatlıtuğ'un medeni cesaret gösterip böyle duygulu bir şarkıyı okuması
"vay anasını" dedirtti bana açıkçası.
Müziğin dili, dini, ırkı olmaz bana göre, söyleyene göre değerlendirmekse tam bir haksızlıktır. Bu bir Ahmet Kaya şarkısı, görüş olarak tasvip etmesem de bi çok şarkısını severek dinlerim ben. Çünkü yorumdaki o hissi alamıyorum ben her şarkıcıyım diye geçinenden.Keşke herkes sözüyle, müziğiyle bu kadar duygulu, anlamlı parçalar yapsa, okusa ve yıllar sonra bile birileri, insanların hayran olduğu, kitlelerin peşinden koştuğu, best modeller, reytingleri tavan yapan dizilerin jönleri onun şarkısını seslendirse ve paylaşım sitelerinde en çok tıklanan,izlenen bu olsa, keşke..

Unutmamak...

24 Ocak 2010 Pazar


BİR KİŞİYE YAPILAN HAKSIZLIK

"Bir kişiye yapılan haksızlık,
bütün topluma karşı işlenmiş bir suçtur.
bu bilinci paylaşmak ve bu sorumluluğu yerleştirmek zorundayız.
Uygarca paylaşılan sorumluluk bilinci,
özgürlüğün de,
demokrasinin de
tek güvencesidir.
Bu güvence sağlanmadıkça,
demokrasinin temeline
tek bir taş bile konmuş olamaz.
Unutmayalım ki
"cesur bir kez, korkak bin kez ölür".
Önemli olan,
insanın böyle bir toplumda
"mezar taşı" gibi
suskunluk simgesi
olmamasıdır."

Güzelliğin adı biraz da "Natalia Oreiro"

23 Ocak 2010 Cumartesi


Natalia Oreiro seven, beğenen beri gelsin.
Bir çoğumuz onu Vahşi güzel dizisiyle tanıdık. Ama o çok güzel bi sese sahip dünyaca ünlü bir şarkıcı aynı zamanda. Kızıl saçları, ela gözleri ve şirin tavırlarıyla herkesin sempatisini kazanmıştı.
Hem o bebeksi sevimli yüzüyle hem de fiziğiyle etkileyici bir bayan o.
Ayrıca ne giyse yakışıyor. Bikaç resim paylaşmak isterim.
Şu güzelliğe, şirinliğe bakarmısınız? (:




















































Bihter Bihter Olalı Böyle Zulüm Görmedi :)

22 Ocak 2010 Cuma


Dün Akşam ilk defa Bihter'e acıdım, üzüldüm, içim parçalandı. Gözleri doldu ya içim gitti, ne yalan söylim etkilendim, napıyorum dedim kendime neredeyse ağlican, masum mu o şimdi ağladı diye? Hayır ama dedim "olay tam da bu heralde". Yapılan onca ahlaksızlık, yalan, yanlış, aldatmaca, ihanet, entrika vs.. İnsan en büyük acıyı kendine veriyor sonunda.
Bi insan için en kötüsü ve Bihter için en iyi ceza; heralde sevdiği, aşık olduğu, inandığı, güvendiği, uğruna günah işlediği, yanlışa çıkmaza sürüklendiği insanın bir başkasıyla birlikteliğine tanık olmak, içinde olmak isteyip de olamadığı o mutlu rolü 3. kişi olarak izlemek, izlemek zorunda bırakılmak...
Bunca zaman kızıp, alaya aldığım bir dizi adının hakkını verdi bana göre. Dün akşamki bölümüyle "Aşk-ı Memnu" oldu işte. Mevzu ahlaksız sevişmeler değilmiş, mevzu "keşke demenin ne demek olduğunu"n anlandığı o anlarmış..

askı memnu jenerik

Bu arada dizinin jenerik müziğinin yavaştan hızlanıp gerilimi arttırması hoşuma gidiyor..dırıttı dıt dıt dırıttı dıt dıt.. :)

Ceci Hakkında 7 Şey mi? Bu kadarla özetlenemem dostumm..:)

21 Ocak 2010 Perşembe




Duyguşum, kuzucanımm, şekercanım beni mimlemiş, çok da iyi etmiş sevdim bu mimi :)

Efendim BENDENİZ;

1. Uykuya bayılırım, ölürümm, sabahları o sıcacık yataktan uyanmak zulümdür benim için. Güzelliğimi de buna borçluyum dermişim :P

2. Ben küçükkene sarımtraktımm biliomusunuzz, sonradan kararmışımm, nasıl olmuşsa :) Ve küçükken hiç kendimi beğenmezdim, çirkin bulurdum, kaşım niye kara, gözüm niye böyle, saçlarım niye sarı değil, sonunda büyüdüm serpildim güzel bulduğum herkesden güzel oldum..ıhhhm mütevazi ol ceci !:P :)

3. Çocukları severim, onlar da beni. Ben bi çocuğu sevmesem de o sever beni, git derim kızarım kovarım gitmez filan :)..O yüzden bir bebeğe sahip olmak, anne olmak en çok istediğim şey.

4. Salata, meze, aparatif türü yiyeceklere bayılırım benim için ana yemekten ötedir ara sıcak- soğuk :) Ketçapı sevmem mayoneze aşığım ve mayonezli olan her salatayı, herşeyi afiyetle mideme indiririm :)

5. Yazın kendimi daha güzel, daha mutlu hissederim, kışla aram mütemadiyen açıktır. Şuan mesela kat kat giyinmiş, kazak, eşofman, altında külotlu çorap, pofuduk terlikler filan selamlıyorum sizi, allahım allahımm faciaa :)

6. Gece nasılmı uykuya dalıyorumm; Şöyle kii; kafamda senaryolar, masallar, diziler uydurup, başrolü kendime veriyorum, hem yönetip hem oynuyorum..:) Oyunculuk hevesim de ben kendimi bildim bilesi var, belirtmeden geçmeyeyim..:)

7. Ellerim buz gibidir benim bütün kış, evde eldivenle dolaştığım bile olmuştur, hiç ısınmazlar, bende sevdiklerimi kalorifer peteği olarak kullanır yüzüne, ellerine, annemin beline, sırtına filan verip ısıtmaya çalışırım ellerimi, ya bu millet hep sıcak bi ben soğukkk hayrett yanii sinirr bi durum :)

Bunlar da bonuslar :) :

8* Beklemeyi sevmem, otobüs beklemek ızdırap verir, bekleyeceğime bir iki durak yürür ordan binerim ama sap gibi durup beklemem, ömrümün 10 dakkası boş boş gidiyor, nasıl beklerim ben :)

9* Birine sinirlensem de kısa bi süre sonra geçer, asla kin gütmem, güdemem. Bazen söylediğim sözlerden pişmanlık dahi duyarım o an ne kadar eminsem.

10* Çok duygusalımdır, bi selpakcı çocuk bile halden hale sokar beni, ama başkalarının yanında kolay ağlayamam, enerjimi yüksek tutarım ki onları da moddan düşürmeyim, insanlara neşe kaynağı olmak hoşuma gider.

11* Sabırsızım bu burcumdan ileri gelir, tipik bir yayımdır, hesap vermek de zordur benim için, özgürlüğüme düşkünümdür, ama sınırlarımı bilirim.

12* En sevdiğim arkadaşımda bile kalsam bi tuhaflaşırım, evimi özlerim, bi çantaya, bavula sığdıramam ben kendimi, odamı yatağımı eşyalarımı ararım..

Aslında daha yazarım da yeter bu kadar kural ihlali.

Bu mimi ;
My make up story
bir güzel çift
Cosmopisi
azzzra
Atölye Kedi
Karabıdıkım'a paslıyorum ben de...;)


Neşeli Ol ki Hep Genç Kalasın... (:

Ne de güzel bi söz...

İşte o kısa gelen yorganda bile dizlerini karnına doğru çekip rahat uyku uyumayı başaran neşeli bi insandır Ceci.. (:



Şeker diye yutarım seni :)

20 Ocak 2010 Çarşamba



Bugün telefonumu babamın arabasında unutmuşum. Babam işe kadar bıraktı beni.
İşe geldikten bikaç dakika sonra telefonumun olmadığını farkettim. Çantamda yok, montumun cebinde yok. Genelde sağda solda, mutfakta, tuvalette unuturum ben cebimi, yanımdan ayırmayayım diye kendimle götürürüm sonra biyerde kalır filan, ara ki bulasın.

Aradım taradım yok, evi arayıp anneme sordum orda da yokmuş ki bende yanıma aldığımı çok iyi hatırlıyorum.
Ben ümidi kesmiş yeni bir cep telefonu araştırıyordum internette ki hem görsel hemde işlevsel olarak zevkime uygun bu cici şeyi beğendim.
Sonra annemler arayıp arabada düşürdüğümü şuan emin ellerde olduğunu söylediler :) Rahatladım çünkü hattım çok önemliydi, telefonumun özellikleri de çok iyidi ve yurtdışından hediye gelmişti.
Ama doğrusu bu telefonda da gözüm kaldı. Kapaklı ve canlı renklerde olması beni özellikle cezbetti. Sony Ericson Z750i markası.
Ve isteyene moru da var ;

Ama malesef bu ürün Türkiye'de yokmuş..:( Gören, duyan, bilen varsa haber eylesin lütfen..

Kotex Kozmetik Kutusu..

18 Ocak 2010 Pazartesi


Kutu diyince, görünce dayanamıyorum ben. Çok işe yarıyor doğrusu meret.
Kotex daha önce de vermiş böyle bir kutu ama ben kaçırmışım.
Şimdikini aldım hemencek, içinde günlük ve normal olmak üzere 2 paket ped, dove krem bar ve dove krem bulunuyor. Bunları bir güzel kullanıp, içine pamuklarımı, makyaj mendillerimi vb. nevalelerimi koyacağım.
Düzen gibisi yok doğrusu :)
Carrefour'dan temin edebilirsiniz. Fiyatı 7.69 TL.

Mutlu Eden Anlam Yüklü Objeler...

17 Ocak 2010 Pazar
İlk iki sıradakiler hediye, kadeh halamdan, kırmızı inci kolye tükümden ölesine hediye :)


İkinci sıradaki kupamsı şey fırçalarıma aldığım yuva :)


Küpeciğim de kendime hediye...





Eski kotumdan kestiğim cepleri ne yapsam ne yapsam diye düşünüyordum.Biraz süsleyip kopmuş kolyemden sap yapınca ortaya böle ceplik gibi bişey çıktı, panoma astım, ıvır zıvırları, notları kalemleri koymak için ideal..



Bu da cnm arkadaşımın bugün kutladığımız doğumgününden..0'na hazırladığım kutu, yazı ve çok güzel kahverengi bir hırka onu mutlu etmeye yetti :)


Şiir düştü geceme..


-ARKADAŞIM BADEM AĞACI -
Sen ağaçların aptalı
Ben insanların
Seni kandırır havalar
Beni sevdalar
Bir ılıman hava esmeye görsün
Düşünmeden gelecek karakış..
Acarsın çiçeklerini ..
Bense hayra yorarım gördüğüm düşü...
Bir güler yüz bir tatlı söz..
Açarım yüreğimi hemen
Yemişe durmadan çarpar seni karayel
Beni karasevda
Hem de bilerek kandırıldığımızı
Kaçıncı kez bağlanmışız bir olmaza
Koş desinler bize şaşkın
Sonu gelmese de hiç bir aşkın
Açalım yine de çiçeklerimizi
Senden yanayım arkadaşım
Havanı bulunca aç çiçeklerini
Nasıl açıyorsam yüreğimi
Belki bu kez kış olmaz
Bakarsın sevdan düş olmaz
Nasıl vermişsem kendimi son sevdama
Vur kendini sen de bu güzel havaya


AZİZ NESİN

Bizim çılgın kızlar ev kadını olursaa.. :)

16 Ocak 2010 Cumartesi
Bugün yeni evli arkdaşımızın evine gittik okuldan kızlarla.Bu bir ritüel halini aldı. Her ay evli bir arkadaşımızın evine konuğuz, test edip onaylıyoruz, olmuş mu olmamış mı? Çünkü en son bizim bıraktığımız kızlar çılgın, cazgır, teenage kızlardı, baktık evlilik insanı nasıl değiştiriyor diye :) Hoş bizimki pek değişmemiş hala aynı delilikte :)


Yeni evli sayılır yani bildiğiniz cicim ayında hatun. Tam Bihter modunda, Behlüllü kısmını saymazsak :) İşi de bırakmış, evinin patroniçesi. Yüzmeye filan başlayacakmış. Eşi hiçbişeye karışmayan daha doğrusu onun bu dominantlığından ötürü karışAmayan biriymiş. Evin içinde topuklu ayakkabı, kolsuz elbiselerle, havalı saçlarla karşıladı bizi.


Ve eve gelirsek benim istediğime yakın bir ev modeli söz konusu. Zevkime uygun bütün mobilyalar, oturma grubu ikeanın beyaz şirin mobilyalarından, öle ağır hantal değil, odalar küçük zaten. Sığabildiği kadar sığdırmış. Objeler birbiriyle uyumlu. Her odanın duvarları farklı renkte ve duvar stickerleri unutulmamış. Oturma odası kırmızıydı, düşünebiliyormusunuz? :) Ayy benimki de öle olcakk işte! Mutfağı küçük, yatak odası pek gözlemleyemedim ama düzenli hoş. Bir odası daha var free takılmalık. Öle kutu gibi hoş, masraftan kaçınılmamış bir ev olmuş. Güle güle otursun.


Yemek masası yemekteyizin mimlenmiş masalarından farksızdı, inciler pullar serpilmiş her yana, nefis şeyler hazırlamış bizim için, görsel olarak da doyuyosunuz hani tabakların bardakların hoşluğundan. Ellerine sağlık, yemek işinde olmuş. Bide tarif vermiyorum ben demez mi :) iyice havaya girmiş, tarif niye verilmezki, senin yaptığından başkası yapmasın diye mi, hay allah sanki yarışmadayız da rakip oluyoruz :)
Bi arkadaşımız çocuğuyla gelmişti. Uzun zaman oldu görmeyeli, evlenmiş iki yaşında bir oğlu var şimdi, ağırlık çökmüş, ee ne de olsa o bir anne. Ama çocuk çok ağladı ya annesi peşi sıra bi hal oldu, ne yemek yiyebildi doğru dürüst ne sohbet edebildi. Sonra uyuttu da rahatladı.


Güzel bi gündü nihayetinde. Eski dostlarla olmak, hayatlarını paylaşıp gözlem yapmak, evliliği keşfetmek, hayallendirmek güzeldi...
Bakalım bir sonraki durağımız neresi olacak? :)

Ve Rüya'da Olanlara, olmak isteyenlere, uyanmak istemeyenlere...:)


Ziynet Sali - Rüya

Benim sevgim göklere sığmadı

Yerde de kalmadı

Korudum hep dua ettim
Benim başka bir ricam olmadı

Sadece sev beni

Her gece gördüğüm o rüya gerçek olsa

Yanıma koşa koşa gelsen

Geceyi yedi güne bölsen

Elini tuta tuta ölsem

Bizi kaybetmem

Beni dünyada başka hiçbir şey

Böyle mutlu etmez



Bir Taraf Seç...seçenlere, seçemeyenlere, seçmesini bekleyenlere...

13 Ocak 2010 Çarşamba
Şimdi biraz duygusallaşma zamanı..Kuziyle msnde konuşurken yolladı dinle diye, "pehh gülşen nihayetinde" yaptım önce, ilk dinlemem de hüznü, aşkı, yalnızlığı, çaresizliği hissettim, melodisi derin..bilmem böle parçaları severim..her neyle uğraşıyosanız şimdi devam edin, sesi hafif açın öle çalsın, siz dinlemenize gerek kalmadan işlicek kulağınıza...

Kalbim de biliyor ödünç alınmaz aşk

Neden hep zoru seviyor

Neden olanla yetinmez aşk

Gündelik heyecan mıydı söyle

Bir anlık bi telaş

Hakkım da değilsin üstelik

Kalbimde kanıyor aykırı bir aşk

Bir taraf seç o ben olayım

Tenimi kokuna dokuna günahına

Bulayıp yarım bıraktın

Ya kuşan zırhını ya soyun gel

İnadına yenilip kalmasın aklın

Yanlış varsa götürür hayat doğruları

Yine de sorarım elbet

Gündelik heyecan mıydı söyle

Bir anlık bi telaş

Hakkım da değilsin üstelik

Ben de Elflendim Artık...

12 Ocak 2010 Salı
Bi süre şu shiping, uk'den sipariş verme mevzuları kafamı karıştırdığından yanaşmıyor ama içim giderek izliyordum elf'i, özellikle fırçalarını denemek istiyordum, o cici lip tins, takma kirpikleri beni cezbediyordu içten içe :)
Geçen cuma yaptım ilk alışverişimi, koydum sepete bişeyler. Hem ucuz, hem kaliteli hem de yerine başka bişey koyulamayacak kadar orjinal ürünler. Doğrusu ne aldığımı dahi hatırlamıyordum. Bugün geldi kargom, ben ağır bişi beklerken küçücük bir kutu dedim unuttular heralde bi kısmını koymayı. İçini açtıktan sonra "ay bunu da söylemiştim, evet ay buda vardı doğru" şaşkalozluğundaydım :)
  • Duo Eyeshadow (453) Denenecek ;)
  • Defining Eye Brush (141)
    Concealer Brush (136)
    Total Face Brush (136) Kesinlikle harika fırçalar, bu fiyata bu kalitede ürün, hala şaşkınım doğrusu.
  • All over Cover Stick (110) Minik olması hoşuma gitti, zaten bitemiyorum bu gibi ürünleri, denedikten sonra yapacağım yorumumu.
  • False lashes; takma kirpik kahverengi almışım yanlışlıkla hem de bana, alam ya bana! Neyre rimelle boyicaz artık :p
  • Healthy Glow Bronzing Powder (118) Bunu niye aldım bilmiyorum, ya da yazı özlediğimden aldım desem alakasız ama bronz diyince anımsattı işte...:)
  • New Moisture Care Lip Color (83) Ne olduğunu bilmeden almıştım ama çok beğendimm, harika bir tadı var, ayrıca değişik bir sistemi var, fırçalı kısmın ucuna damlıyor aşağıdan çevirdikçe, bi tane daha sipariş edebilirim
  • Candy Shop Lip Tins 325 ve 323 Kutuları adı gibi şeker.
Bu saydıklarımın 18 Euro civarı, ve işin bonusu ; 15 euro üzeri alışverişe bu şirincecik makyaj setini hediye ediyolar. Sırf kendisi o kadar para eder, çok güzel çünkü bunu ayrı bi beğendim, kampanya bitmeden edinmenizi tavsiye ederim ;)

46 TL gibi bişeye mal oldu, shiping ücreti de olmasa çok çok çok uygun. Türkiye'de bu kalitede bu fiyata ürün bulmak mümkün değil. Gerçi ürünlerin hepsini denedikten sonra daha kesin fikrimi söylerim.
Bu da bugün rengine vurulup aldığım golden rose ojem.. Şeker gibi bişi ya bu.. :)


Pofidik Şekerim Koca Kız Olmuş.. :))



Bugün Pofpofumm, Cici Şekerimmm, Pofişim doğmuşş...
İyiki de doğmuş da onun gibi bir doğa harikasını tanıma şerefine nail olmuşuz blogcanak :)
Dilediği tüm güzelliklerin onu bulmasını ümit ediyorum bu yeni yaşında. Sevdiğine bir an evvel kavuşsunnn..yüzü alabildiğine gülsün...(:)
Hep böyle sıcak, dost canlısı, sevgiyle kal bebişim olur mu?
MUTLU YILLLAR ŞEKERİM! :))

Dikkat Dikkat Dostluk Bildiriyorummmm...



Sevgili handacım ve bal pötüşüm dostluk bildirimlerinde bana da yer vermişler. Çok sevindim, çok öpüyorum onları...


Ben de bu zinciri daha önceki postumda yer vermediğim sevgili blog dostlarımı ekleyerek uzatıyorum...

1- nehircce

2- Leah

3- Bucanni

4. Birsen

5- Zeynep'in sesi

6- cingfilli

7- Miss Dominika's style box

8- Masallar Mavidir

9- Şıkella

10- Birsen


Dostluk Bildirimin Kuralları ;


* Dostluğumuzu ilan etmek için bir yazı yaz ve on arkadaş seç.
* Onların bloglarını ziyaretet ve bilgi ver.
* Her bir kişi on kişi seçmelidir.
* Ödül yok, mühür yok. Sadece sevgimizin samimi bildirimi var.

Hadi bakalım.. (:


Önümüzdeki 1 Haftalık Kalkınma Planı...

11 Ocak 2010 Pazartesi
  • Bugünlerde 5 kilo fazlalılığımı nasıl atsam da 38 beden fabrika ayarlarıma geri dönsem derdindeyim. Pantalonlar sıkmaya başladı canımı acıtıyorlar gün boyu. Ama yeni beden pantalon almak istemiyorum. "40 beden"i bedenim kabul etse de psikolojim kabul etmiyor. Çünkü bende 38'e bedene inicem nasılsa hıh havaları var, yani öyle umut ediyorum :) Amma velakin yememe çok düşkünüm , rejim filan yapmıyorum hiç de yapamicam sanırım, aklıma eseni, canım çekeni yiyen bi tarzım var.Aslında bunla ilgili post yazmak dahi istemiyorum! O yüzden konuyu değiştiriyorum.

  • Bu Cumartesi yine yeni evlenmiş bir arkadaşımızın evine misafiriz okul arkadaşları olarak. Bakalım evi nasıl, bakalım bize ne ciciler hazırlicak? :) Cumartesiye kadar güzel bi mutfak eşyası almam gerekiyor. Aslında dekorasyon için hoş bir obje de olabilir.Neyse zevkimin götürdüğü yere gidip bakıcam artık bişiler :)


  • Pazar da sevdiğim yakın bi arkadaşımın doğumgünüsü var. Aslında bugün doğumgünü ama telden, feysten teknolojinin tüm nimetlerinden faydalanarak kutladık, pazar süpriz yapıcaz toplaşıp, gerçi o tahmin ediyordur, zira ritüel halini aldı bu doğumgünü faslı.Ona da şirin bir kutu hazırlamayı düşünüyorum..
  • Geçen cuma elften ilk siparişimi verdim,gerekli gereksiz alımlarda bulundum bunun verimleri bakalım ne zaman, ne şekilde gelicek heyecan dorukta. :)

Related Posts with Thumbnails